Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Γίνεται ξανά... Panathinaikos

 
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Γίνεται ξανά... Panathinaikos

Ενημερώθηκε: 14/05/22 - 11:05

Την ευκαιρία να σφραγίσει την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από 5 χρόνια έχει ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο (14/5, 20:00, thepressroom.gr Cosmote Sport 1HD) για την 9η αγωνιστική των playoffs του Super League 1.

Οι «πράσινοι» εξασφαλίζουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο σε περίπτωση νίκης και αποφεύγουν το… άγχος στο φινάλε της διαδικασίας.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έρχεται από σπουδαίο διπλό (1-2) στην έδρα του Ολυμπιακού και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 10 ματς (6-4-0), ενώ διατηρήθηκε στην 3η θέση με 58 βαθμούς. Από την άλλη, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ, ενώ έχει ξεμείνει με μόλις ένα τρίποντο στα playoffs (1-4-4).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Σάντσες και τον Ιωαννίδη, που έμειναν εκτός αποστολής. Αντιθέτως, επιστρέφουν ο Βέλεθ και ο Γκατσίνοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζονται οι Γκαρντάφσκι, Πίρσμαν, Μορέιρα, Ποζνάνσκι και Μίνα. Επανέρχονται οι Κόντε και Ντομίνγκεθ.