X-Factor: Ο Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Λιόλιου προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο twitter

 
X-Factor: Ο Ψινάκης κατέβασε το φόρεμα της Λιόλιου προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Ενημερώθηκε: 30/05/22 - 18:54

Όπως είναι γνωστό, την φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίζεται ως guest στα live του X-Factor.

Ωστόσο, η παρουσία του έχει φέρει τα πάνω κάτω, καθώς η πληθωρική του προσωπικότητα έχει επαναφέρει τηλεοπτικές στιγμές προ δεκαετίας που προσπαθούμε να ξεχάσουμε. Από το πρώτο live όλα έδειχναν πως η παρουσία του στο σόου θα συζητηθεί αρκετά, ωστόσο στο χθεσινό live προχώρησε σε ακόμη μία κίνηση που πραγματικά ξεχείλισε το ποτήρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός μάνατζερ επισκέφθηκε τα backstage μετά από το διαφημιστικό διάλειμμα και αφού πλησίασε την Κατερίνα Λιόλιου, τράβηξε το φόρεμα της και κοίταξε μέσα στο μπούστο της, ενώ σχολίασε: «Τι ώρα είναι να τον βγάλω τον φιόγκο; Είστε πάρα πολύ όμορφη». Στη συνέχεια δήλωσε στον αέρα: «Θα με πιάσουν οι ανωμαλίες» και αφού γύρισε την Κατερίνα Λιόλου για να μην φαίνεται στην κάμερα, τράβηξε και κατέβασε το φόρεμα της. Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα, κάλεσε τον Ηλία Μπογδάνο να λύσει τον φιόγκο!

Όπως ήταν αναμενόμενο η κίνησή του αυτή πάγωσε τόσο της ίδια της Κατερίνας Λιόλιου όσο και του παρουσιαστή, Αντρέα Γεωργίου, ενώ σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ