Πανιώνιος: Επίσημη η επιστροφή «βόμβα» του Φάνη Χριστοδούλου

 
Πανιώνιος: Επίσημη η επιστροφή «βόμβα» του Φάνη Χριστοδούλου

Ενημερώθηκε: 17/06/22 - 18:03

Με κάθε επισημότητα, ο Φάνης Χριστοδούλου επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη και τον αγαπημένο του Πανιώνιο.

Όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής 17/06, οι «κυανέρυθροι», ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνει το ρόλο του Γενικού Αρχηγού των Νεοσμυρνιών, στην προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή της ομάδας αρχικά στην Α2 κατηγορία και έπειτα, στην Basket League.

Πλέον, ο «Ιστορικός» κινείται για να κλείσει και το ρόστερ του, ενόψει του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, στο οποίο αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Πανιώνιος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Δημήτρη Βεργίνη, ενώ υπάρχουν επαφές και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, προκειμένου να ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο δικός μας Φάνης ξανά κοντά μας

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα μπάσκετ.

Αποτελεί τεράστια επιτυχία της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ το γεγονός ότι ο μεγάλος ΦΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει με την προσωπικότητα και τις ικανότητές του την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ο ΚΟΣΜΟΣ και η ΟΜΑΔΑ μας, καλωσορίζουν τον πλέον προικισμένο αθλητή στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ στο σπίτι του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ