LIVE: Άρης-Γκόμελ 5-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Άρης-Γκόμελ

Ενημερώθηκε: 21/07/22 - 22:55

Ώρα Ευρώπης για τον Άρη, που ξεκινάει το ταξίδι του στο Conference League αντιμετωπίζοντας τη Γκόμελ (21/7, 21:00 Novasports Prime) στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο του β' προκριματικού της διοργάνωσης.

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γκόμελ η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, θέλοντας να κάνει αποφασιστικό πρώτο βήμα για να «κλειδώσει» την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του για την επικείμενη μάχη τον τιμωρημένο, από πέρσι, Ματέο Γκαρσία, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί κατά τη διάρκεια εργαστηριακών ελέγχων για covid-19, ωστόσο στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» συμπεριλήφθηκε ο Ζερβίνιο χωρίς να αποκλείεται να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής.

Στον σημερινό αγώνα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους, σε αντίθεση με τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (27/7, 21:00) που θα είναι τυπικά γηπεδούχος η Γκόμελ στο «Κλ. Βικελίδης» και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων και ανακοίνωση της UEFA.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ