Συνελήφθη η 55χρονη που προσπάθησε να αρπάξει 2χρονο παιδί στο κέντρο της Αθήνας

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cm7esy2dt70x"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Όλες οι πληροφορίες από την απόπειρα αρπαγής βρέφους στο κέντρο της Αθήνας ","description":"Καθημερινά στις 14.00\n\nΌλες οι όψεις της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΚΑΪ. \nΜε έμφαση στο ρεπορτάζ, όλες οι εξ

Ενημερώθηκε: 16/08/22 - 15:55

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές η γυναίκα που σήμερα το πρωί προσπάθησε να αρπάξει ένα δίχρονο παιδί στο κέντρο της Αθήνας.

Η άγνωστη γυναίκα, προσπάθησε να αρπάξει το δίχρονο παιδί από τη θεία του, τη στιγμή που το έβαζε στο αυτοκίνητο. Εκείνη έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα η γυναίκα να τραπεί σε φυγή.

Η καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. To συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή, αλλά έγινε γνωστό σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές στο παρελθόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ