Συνελήφθη ο «βιαστής με το λευκό βαν» - Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια και αποφυλακίστηκε στα έξι!!!

 
VIASTIS LEUKO VAN

Ενημερώθηκε: 10/11/22 - 12:01

Συνελήφθη ο «βιαστής με το λευκό βαν» που είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 έτη φυλάκισης. Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, και εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.

O 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Λαυρεωτικής σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που μέσα στον τελευταίο μήνα που συλλαμβάνεται ο 47χρονος, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη και η επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών όταν μητέρα κατήγγειλε ότι ο άντρας απειλούσε με μηνύματα τον γιο της.

«Θέλει να ντυθεί Δρακουμέλ»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ντόπιοι κατήγγειλαν πως μιλούσε ανοικτά για σεξουαλικές διαστροφές και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια». Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον είδαν με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ