Survivor all star: Για πόσο καιρό θα μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο παιχνίδι;

 
Survivor all star: Για πόσο καιρό θα μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο παιχνίδι;

Ενημερώθηκε: 01/12/22 - 12:40

Survivor all star: Στο σίριαλ της χρονιάς έχει μετατραπεί η ενδεχόμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο παιχνίδι.

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών θέλουν τον Ντάνο να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τούρκο παραγωγό, ώστε να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, αλλά με αρκετούς αστερίσκους.

Το πρώτο ζήτημα είναι ο χρόνος που θα παραμείνει ο νικητής του Survivor 1 στην Καραϊβική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παραμονή του στο Survivor θα είναι περιορισμένη, αφού δεν θα ξεπερνά τους δυο μήνες. Μπορεί να ακούγεται μικρό το χρονικό διάστημα, όμως είναι δεδομένο πως ο Ντάνος θα λειτουργήσει ως «μαγνήτης» για το τηλεοπτικό κοινό που θέλει να τον δει ξανά στους στίβους μάχης.

Το δεύτερο ζήτημα που έχει προκύψει δεν είναι άλλο από τον ρόλο που θα έχει στο Survivor all star.  Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ντάνος ήθελε να συμμετάσχει στο παιχνίδι με  έναν ενισχυμένο ρόλο και όχι ως παίκτης, πλέον υπάρχουν νέα δεδομένα! Τι εννοούμε; Ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο μόνο ως παίκτης, αφού σε αυτό το ρόλο θέλει να τον απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το τρίτο θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπει ο Ντάνος στο Survivor. Σίγουρα δεν πρόκειται να εμφανιστεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, αφού πρόκειται για τον απόλυτο πρωταγωνιστή, με την παραγωγή να ψάχνει τον τρόπο για να του χαρίσει μια θεαματική είσοδο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ίσως μπει στο παιχνίδι ως ένα μεγάλο «έπαθλο» που θα κερδηθεί μετά από μια σκληρή μάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες που θα σχηματιστούν.

Πέρα από τα παραπάνω που ακόμη κυκλοφορούν σε επίπεδο φημών, να τονίσουμε πως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ακόμα δεν έχει βάλει την τελική υπογραφή, κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις είναι διαρκείς ανάμεσα στις δυο πλευρές, μέχρι να επέλθει η οριστική συμφωνία. Επίσης δεν έχουν γίνει ακόμη  γνωστές οι απολαβές του Ντάνου για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, οι οποίες πιθανότατα θα είναι υψηλές και δεν θα έχουν καμιά σχέση με τα ποσά που θα λάβουν οι υπόλοιποι παίκτες για τη συμμετοχή τους στο Survivor.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ