Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του 16χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του - Το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε καθυστερημένα για τους πυροβολισμούς

 
Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του 16χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του - Το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε καθυστερημένα για τους πυροβολισμούς

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ενημερώθηκε: 08/12/22 - 19:41

Νέες διαστάσεις στις έρευνες δίνουν οι διάλογοι της Ομάδας ΔΙΑΣ με το επιχειρησιακό κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την καταδίωξη και τους πυροβολισμούς, που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, καθώς το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε καθυστερημένα για τους πυροβολισμούς..

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί ο κατηγορούμενος αστυνομικός ενώ Ρομά έχουν απευθύνει πανελλαδικό κάλεσμα για συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, ο 16χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση από το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε στο βίντεο πώς αντιδρά το κέντρο όταν λαμβάνει ενημέρωση από αστυνομικό, ότι έχουν πέσει πυροβολισμοί

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που οδήγησε ο 16χρονος

Πότε αποφάσισε να πυροβολήσει ο αστυνομικός, σύμφωνα με την κατάθεσή του, που παρουσιάζει η «Καθημερινή»

«Στις τελευταίες σιδηροδρομικές γραμμές πριν τις φυλακές, χωρίς εμφανή λόγο και ενώ μπορούσε να συνεχίσει ευθεία για να διαφύγει, ξαφνικά και εντελώς απότομα έκανε αναστροφή. Αναστροφή έκανε πιθανότατα, όπως είδαμε να γυρίζει το όχημα, τραβώντας χειρόφρενο. Αυτό το καταλάβαμε από τον τρόπο που γύρισε επί τόπου το αυτοκίνητο γύρω από τον άξονά του, κάνοντας στροφή πάνω από 180 μοίρες, με αποτέλεσμα να έρθει ξαφνικά κατά μέτωπο και ελαφρώς διαγώνια, με την μοτοσικλέτα των συναδέλφων μου. Μόλις έγινε αυτό, αφού η μηχανή των συναδέλφων μου τον είδε να πλησιάζει σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων, για λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε και το αγροτικό και η 1η μοτοσικλέτα. Ο αστυφύλακας Α. τότε ξεκίνησε να δίνει εντολές στον οδηγό του αγροτικού.

Αποκάλυψη Live News - «Δεν επιτρέπονται πυροβολισμοί στις καταδιώξεις»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ