Η έκπληξη του STAR και ο «Γιατρός» του Alpha

 
Η έκπληξη του STAR και ο «Γιατρός» του Alpha

Ενημερώθηκε: 04/01/23 - 13:53

Η μεγάλη έκπληξη στη μυθοπλασία θα γίνει από το Star!

Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρία παραγωγής του, τολμώντας να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μια γαλλική σειρά με στοιχεία αστυνομικής κομεντί. «I.Q. 160» θα είναι ο τίτλος της νέας εβδομαδιαίας συναρπαστικής παραγωγής!

Πρωταγωνιστές θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Ο Νίκος θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που προσπαθεί να λύσει μεγάλες υποθέσεις, ενώ η Σμαράγδα, μια γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης, θα μπει στην Αστυνομία παίζοντας σπουδαίο ρόλο στην εξιχνίαση εγκλημάτων, αν και καθαρίστρια.

Αλλά και ο Alpha θα μπει στον χορό της δημιουργίας σίριαλ μέσα στο 2023! Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Σασμού» και των σειρών «Ο παράδεισος των κυριών», «Αυτή η νύχτα μένει» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το επόμενο διάστημα θα βγει στον αέρα ο «Γιατρός».


Βασίζεται στο ιταλικό φορμάτ «Nelle tue Mani» και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρεθούν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Μανώλης Κλωνάρης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Βασιλική Τρουφάκου.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ