Ιωνικός-ΑΕΚ: Δοκιμασία στη Νίκαια - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Ιωνικός-ΑΕΚ: Δοκιμασία στη Νίκαια - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ενημερώθηκε: 22/01/23 - 12:08

Σπουδαίο ματς και μεγάλη μάχη στη Νίκαια. Ο Ιωνικός υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης στο πρώτο σημερινό παιχνίδι (16:00, Cosmote Sports 1).

Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικές βλέψεις, αφού οι γηπεδούχοι αναζητούν βαθμολογική ανάσα και οι φιλοξενούμενοι να μείνουν σε τροχιά κορυφής.

Ιωνικός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Βόλο, όντας στο -4 από τη σωτηρία. Έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα και παρότι δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα δεν έρχονται εύκολα. Αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ώστε να πάρουν ώθηση ενόψει της συνέχειας και για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Σπανό που καλείται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού για το Κύπελλο, ενώ νωρίτερα για το πρωτάθλημα επικράτησε με το εμφατικό 4-1 του Παναιτωλικού. Έχει βρει ρυθμό, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλό της η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία ελπίζει πως θα καταφέρει να περάσει από τη Νίκαια και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ θα της φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσει και άλλο την κορυφή. O Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί, ενώ εκτός είναι οι Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Ελίασον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ