Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου

 
καρτα

Ενημερώθηκε: 24/02/23 - 22:17

Ζώδια : Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει την ολοκλήρωση του Φλεβάρη και το ξεκίνημα ενός πολύ δυνατού μήνα σε γεγονότα και καταστάσεις, τον Μάρτιο. Οι αλλαγές σε θέσεις πλανητών, Ερμή στους Ιχθύες και Κρόνο πάλι στους Ιχθύες, θα τοποθετήσουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, σε μία θέση έντονων καταστάσεων και συγκυριών, όπου θα ενεργοποιηθούν σταδιακά σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, οι αντιπρόσωποι των 4 ζωδίων, [Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες].

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα έχετε μία πολύ ευνοϊκή σύνοδο εσείς που έχετε γεννηθεί 30 και 31 Μαρτίου, αυτή της Αφροδίτης – Δία. Ευκαιρίες και καλά γεγονότα φέρνει αυτή η σύνοδος σε όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Επίσης θα βάλετε μία πειθαρχία στα σχέδια σας και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους κρυφούς εχθρούς σας, μετά από μία λάθος κίνηση που θα τους ξεσκεπάσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί 20 και 21 Μαΐου, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποια επαγγελματικά σας θέματα και να κάνετε έναν απολογισμό στις μέχρι τώρα καταστάσεις που σας έχουν φέρει έως εδώ που είστε σήμερα. Γενικότερα για όλους σας, ο Δίας στον 12 τομέα σας, φροντίζει την ψυχολογία σας και ανανεώνει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε πλέον τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε τους στόχους σας και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, όχι απαραίτητα με άλλα άτομα, αλλά με καινούρια δεδομένα. Βέβαια με τον Άρη ακόμη στο δικό σας ζώδιο χρειάζεται καλή διαχείριση ο θυμό σας, όπου μάλλον σε αυτό το σημείο υπάρχει ακόμη έντονη δραστηριότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαγγελματική σας ζωή βρίσκεται σε άνθηση, γι αυτό καλό είναι αυτή την περίοδο να πιάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Μία επιτυχημένη συμφωνία θα σας δημιουργήσει την αίσθηση ότι είστε στον κατάλληλο δρόμο για σας. Βέβαια ο Άρης στον 12 τομέα, χαλά την ψυχολογία σας, προκαλεί ατυχήματα και σας βάζει ενεργά σε διάφορους κινδύνους. 

ΛΕΩΝ

Λίγο πριν εγκαταλείψει ο Κρόνος του ζώδιο του Υδροχόου, θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή. Αυτή η σύνοδος δεν είναι καθόλου τυχαία, όπου θα βάλει τους περισσότερους από σας σε έναν απολογισμό ζωής. Τα τελευταία χρόνια έχετε πιεστεί αρκετά για να αλλάξετε κάτι, που μάλλον δεν κάνει καλό στην ζωή σας, οπότε, αφουγκραστείτε τι θέλει να σας πει το σύμπαν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι καταστάσεις αυτή την περίοδο σας έχουν ταλαιπωρήσει, με πολλές εναλλαγές που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Από την άλλη μία οικονομική βοήθεια θα έρθει την στιγμή που χρειάζεστε, ενώ ο Ερμής λίγο πριν εγκαταλείψει τον Υδροχόο, θα φανεί πολύ χρήσιμος για να σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Οι γεννημένοι 3 – 4 και 5 Οκτωβρίου, θα έχετε μία αρκετά ευνοϊκή περίοδο, όπου θα ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και μάλιστα θα υπάρξει η προοπτική να την επισημοποιήσετε. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε μία καινούρια πρόταση συνεργασίας, όπου θα ευνοηθείτε αρκετά από αυτή. Γενικότερα θα υπάρξει τακτοποίηση υποθέσεων και σε γεγονότα που αφορά κάποιο παιδί σας, αν είστε γονείς.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης – Δία, θα ευνοήσει την καθημερινότητα σας, την υγεία σας και φυσικά θα φροντίσει και την εργασία σας. Βέβαια για σας ιδίως των τελευταίων ημερών, θα μπείτε στην διαδικασία να αναρωτηθείτε για όλα εκείνα που προκλήθηκαν στην ζωή σας και πόσο ενεργοί ήσασταν σε όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι αρκετά δύστροπος και σας έχει αφαιρέσει την ηρεμία, από τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Από την άλλη εσείς που έχετε γεννηθεί 2 – 3 – 4 Δεκεμβρίου, θα έχετε μία πολύ ευχάριστη περίοδο με φλερτ, γνωριμίες, δημιουργικότητα και νέα πρόσωπα στην ζωή σας. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποια έντονη σκέψη, που θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι έγνοιες σας πολλές, κυρίως για σας των τελευταίων ημερών, όπου αφορούν την οικονομική σας κατάσταση. Επίσης θα έχετε μία ανασφάλεια για τα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο πρόσωπο, ή γενικότερα για τις επιλογές σας. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του Γενάρη, θα υπάρξουν καλά νέα που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή κάποιο ακίνητο.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο, θα σας δημιουργήσει μία επιθυμία απολογισμού και πολλών σκέψεων για ότι μέχρι τώρα έχει συμβεί στην ζωή σας, με το πέρασμα του Κρόνου. Θα συνειδητοποιήσετε ποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν στην ζωή σας, για να προχωρήσετε με ωριμότητα και σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι με το οικογενειακό σας περιβάλλον και σίγουρα δεν είναι η πιο καλή περίοδος για να φροντίσετε τους φόβους σας, που δυστυχώς έχουν προκαλέσει οι συμπεριφορές κάποιων ατόμων. Από την άλλη η εβδομάδα αυτή θα έχει, μία πολύ καλή οικονομική ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσετε. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ