Ο εκνευρισμός του Ανδρέα Μικρούτσικου με το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη

 
Ο εκνευρισμός του Ανδρέα Μικρούτσικο με το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη

Ενημερώθηκε: 22/03/23 - 13:11

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη σημερινή «Super Κατερίνα», καθώς σχολιάστηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «OK».

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην άγνωστη σχέση του με την Όλγα Τρέμη και προκάλεσε αντιδράσεις με τις αποκαλύψεις που έκανε. 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε με χιούμορ την συνέντευξη λέγοντας πως η τωρινή σύντροφός του Α. Μικρούτσικου έχει «αγριέψει» με το περιεχόμενο της συνέντευξης.

«Εσύ άκου να δεις τι έχεις πάθει. Γεννήθηκες κίτρινος. Έχεις μια θητεία που προσπαθείς ως καθηγητής ή ως τραγουδιστής να αλλάξεις και ξανακαταλήγεις κίτρινος. Σε αφήνω στην κίτρινη σάλτσα σου», του είπε ο παρουσιαστής με την Κατερίνα Κιανούργιου να απαντά «Αντρέα ξέρεις πόσο σ’αγαπάω, σε σέβομαι, σε έχω εκεί πάνω ειλικρινά αλλά είπες κίτρινο τον Στέφανο μετά από όσα είπες στο ΟΚ, εμείς είμαστε δίπλα σου γατάκια».

«Το θεωρείς κίτρινο; Είναι κίτρινο αυτό; Επειδή εγώ μιλάω για κίτρινο. Κίτρινος έχεις καταλάβει τι σημαίνει; Μόνο κίτρινο δεν είναι», της είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ