Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη

 
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη

Ενημερώθηκε: 19/04/23 - 21:37

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς σύμφωνα με spoiler, ο Δημοσθένης, δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη. Ο Ορέστης μπαίνει στο στόχαστρο του Δημοσθένη και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεμπλέξει μαζί του εύκολα...

Ο Ορέστης μπαίνει στο στόχαστρο του Δημοσθένη, ο οποίος αποφασίζει να ερευνήσει τα πάντα για τη ζωή και το παρελθόν του. Έτσι, λοιπόν, δίνει εντολή στους ανθρώπους του να ψάξουν και να βρουν όσο περισσότερα στοιχεία μπορούν για τον Ορέστη, καθώς πιστεύει ότι λέει ψέματα για την ταυτότητά του. Ο Δημοσθένης υποπτεύεται ότι ο άντρας είναι μυστικός αστυνομικός και γι’ αυτό βάζει δύο τσιράκια του να γίνουν η σκιά του και να παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ορέστης ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να πάει στην Αθήνα.

Τότε ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να τον δολοφονήσουν. Εκείνοι, λοιπόν, βρίσκονται στο κατόπι του και του στήνουν µία θανάσιμη ενέδρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του αφεντικού τους. Όμως ο Ορέστης τούς αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να αντιδράσει. Χάρη στην οξυδέρκειά του και την καλή του τύχη, ο άντρας γλιτώνει από το καρτέρι θανάτου, αλλά αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του κινδυνεύει και δεν μένει άπραγος. Επιστρέφοντας στο χωριό, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταγγέλλει στον Κουράκο ότι δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους. Ο αστυνόμος παίρνει στα σοβαρά την καταγγελία του και αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Παράλληλα, ο Δημοσθένης είναι έξαλλος και καταριέται που απέτυχε η απόπειρα δολοφονίας, ενώ συνεχίζει να ερευνά τα πάντα γύρω από τον Ορέστη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ