Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα δίνει όλα για Καμπάτσο - Τα δεδομένα για τον Αργεντίνο γκαρντ

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τα δίνει όλα για Καμπάτσο - Τα δεδομένα για τον Αργεντίνο γκαρντ

Ενημερώθηκε: 25/04/23 - 17:50

Στον Παναθηναϊκό επιχειρούν την μεγάλη υπέρβαση για τον Φακούντο Καμπάτσο αν και το έργο των «πρασίνων» είναι πολύ δύσκολο από τη στιγμή που (θα) παραμονεύει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Καμπάτσο έχοντας καταθέσει εδώ και αρκετές ημέρες άκρως δελεαστική πρόταση στον παίκτη, με την οποία καλύπτει και σε βάθος τριετίας το χρέος του Αργεντινού στη Ρεάλ. Η πρόταση αυτή ανέρχεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, με τον ίδιο τον Καμπάτσο να την «εξετάζει» αλλά να μην βιάζεται να απαντήσει εάν και εφόσον δεν ακούσει και τους Μαδριλένους.

Σίγουρα πρόκειται για franchise παίκτη ο οποίος μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο (σ.σ. εκτόξευση στα εισιτήρια διαρκείας). Δείγμα και της πρόθεσης που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας για την ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες από το υψηλότερο ράφι της Euroleague. Παρόλα αυτά δεν είναι στο χέρι των «πρασίνων» το «ναι» του Καμπάτσο. Όσο και αν το επιθυμούν. Εάν ήταν στο χέρι τους ήταν πολύ πιθανόν το θέμα να είχε «τελειώσει» ανεπίσημα με θετική έκβαση.

Όπως είναι γνωστό ο Καμπάτσο έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη όπου έχει σπίτι παραμένοντας για έξι χρόνια (σ.σ. είχε μεσολαβήσει ο δανεισμός του στη Μούρθια) και και αν μπει στην εξίσωση και το χρέος στην ισπανική ομάδα η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Απαραίτητη προϋπόθεση; Αφενός να εκφράσει επίσημα και η Ρεάλ το ενδιαφέρον της και αφετέρου η πρόταση που θα του κατατεθεί να μπορεί να τον καλύπτει. Αν και δύσκολα θα είναι εφάμιλλη με αυτή της ελληνικής ομάδας. Όσο υπάρχει, λοιπόν, ακόμα ανοικτό παράθυρο, στον Παναθηναϊκό είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν... επιστρατευτεί και Αργεντίνοι οι οποίοι κατοικούν στην Ελλάδα προκειμένου να τον πείσουν.

Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα επικοινωνήσει μαζί του και ο ΕργκίνΑταμάν ο οποίος μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να βάλει «μπρος τις μηχανές» για την τελική στελέχωση του ρόστερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ