My Style Rocks: Χαμός με την Χριστιάνα! Αποχώρησαν από το πλατό Κουδουνάρης και Σκουλός

 
My Style Rocks: Χαμός με την Χριστιάνα! Αποχώρησαν από το πλατό Κουδουνάρης και Σκουλός

Ενημερώθηκε: 26/04/23 - 20:07

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του «My Style Rocks».

Η Χριστιάνα Κατσέρη βρέθηκε δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου προκειμένου να βαθμολογηθεί από τις συμπαίκτριες της και συγκέντρωσε 2αρια.

Λίγο μετά η Χριστιάνα στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή και εκεί ξεκίνησε μια λογομαχία με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Μας τρολάρετε όλες;» δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης, καθώς θεώρησε πως το look της Χριστιάνας ήταν για λιγότερο από 2. Ενώ φανερά εκνευρισμένος πρόσθεσε: «Ντροπή σας!».

Αμέσως μετά ο Στέλιος Κουδουνάρης αποχώρησε από το πλατό και όπως δήλωσε πήγε να πιει καφέ μέχρι να αλλάξουν κάποια πράγματα. Με την σειρά του ο Δημήτρης Σκουλός βαθμολόγησε την Χριστιάνα με 1 και έπειτα ακολούθησε τον Στέλιο Κουδουνάρη, φεύγοντας και εκείνος από το πλατό. H Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρέμεινε πίσω για να εξηγήσει στη Χριστιάννα, η οποία ήδη είχε βάλει τα κλάματα για ποιο λόγο είχε βγάλει εκτός εαυτού τους συναδέλφους της.

Τελικά οι δύο κριτές επέστρεψαν στις θέσεις τους, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να θέτει τα όριά του ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, τονίζοντας πως νιώθει προσβεβλημένος και πληγωμένος ως άνθρωπος για τη συμπεριφορά της Χριστιάνας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ