Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Ενημερώθηκε: 14/12/16 - 08:40

ΚΡΙΟΣ

Αύτη η Πανσέληνος πραγματοποιείται για σας, στον τομέα που έχει να κάνει με τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Βέβαια μην θεωρήσετε εύκολο το να φροντίσετε αυτά τα θέματα. Κάπου σε μία γωνία κάθετε ο κριτής δάσκαλος Κρόνος, που θα σας δώσει ότι πραγματικά αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικονομική ασφάλεια σας απασχολεί πολύ έντονα. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε με εύκολο τρόπο να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας θέματα λόγο κάποιων έντονων ρήξεων που θα έχετε με τους άλλους και πολύ πιθανόν με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες ώστε να κάνετε σημαντικά πράγματα σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Μπορεί να αλλάξετε συνήθειες και να ανανεωθείτε σε ότι σας είχε ταλαιπωρήσει. Τώρα είστε πιο έτοιμοι για μια αλλαγή, που θα περάσει μέσα από ώριμη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή κάνει σας κάνει ψυχική εκκαθάριση, ανθρώπων που σας έχουν στενοχωρήσει κατά το παρελθόν. Βέβαια έχετε και εσείς το μερίδιο ευθύνης για ότι είχε συμβεί στην ζωή σας. Οι καταστάσεις έγιναν γιατί τις επιτρέψατε.

ΛΕΩΝ

Ο κοινωνικός και φιλικός σας κύκλος είναι για σας πολύ σημαντικός αυτή την περίοδο. Μέσα από εκεί θα δείτε να αναπτύσσονται νέες συνθήκες σε σχέσεις που ούτε καν φανταζόσασταν ότι θα υπάρξουν στην ζωή σας. Βέβαια ο Κρόνος σας δημιουργεί κάποιες αναβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή, ακόμη και μέσα από πολύπλοκες καταστάσεις και εμπόδια, να αναγνωριστείτε επαγγελματικά και να ανεβείτε σε ένα ξεχωριστό σημείο. Οι άλλοι σας θαυμάζουν και σας υπολογίζουν σε υπερβολικό βαθμό.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία υπέροχη περίοδο για πνευματικές αναζητήσεις. Θέλετε να κερδίσετε την εύνοια κάποιων προσώπων που βρίσκονται στον κύκλο σας. Αυτό θα σας κάνει να έχετε υπερβολική κοινωνικότητα που θα σας κάνει αγαπητούς. Προσοχή στις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε υπερβολικές ευαισθησίες με τους άλλους και θα θίγεστε πολύ εύκολα με ότι σας συμβαίνει. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε τον θυμό σας σε θέματα που είναι πέρα για πέρα υπερβολικά εκ μέρους σας. Ο έρωτας αποκτά άλλη διάσταση στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ερωτηματικά και αμφιβολίες σας κάνουν να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι με τον σύντροφο σας. Μπορεί να βρίσκεστε σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο στην προσωπική σας ζωή, όπου τα πάντα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Έχετε φοβερό άγχος για αρκετά θέματα που δεν θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε με ευκολία. Επαγγελματικές ανησυχίες και ίσως και αλλαγές, σας κάνουν να νοιώθετε ότι χρειάζεται χρόνος να πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σας κάνει αρκετά δημιουργικούς και γεμίζετε με πάθος για καινούρια πράγματα που σας συμβαίνουν. Ο έρωτας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο όλη αυτή την περίοδο. Ένα ταξίδι σχετίζεται με την εκπαίδευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Το καταφύγιο της ζωής σας, η οικογένεια σας, θα έχει για σας μία περίεργη εξέλιξη. Θα ανατραπούν κάποια πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα. Επαγγελματικά θα υπάρξουν αλλαγές που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε.