Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 50

 
Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 50

Ενημερώθηκε: 28/12/16 - 15:27

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά του Μega, σταμάτησε να προβάλλεται από τους δέκτες μας έως ότου ξεκινήσει η καινούργια σεζόν. Γίνεται όμως εβδομάδα χωρίς Καρά Σεβντά; Δεν γίνεται!

Pressroom.gr

Το έψαξε σε τούρκικα μέσα και βρήκε τι γίνεται στο επεισόδιο 50 (Β' κύκλος, επεισόδιο 15) το οποίο έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία, προκειμένου να μη μένεις πίσω!

Δείτε τι γίνεται...

Κεμάλ

Νιχάν

Ο μαθαίνει πως ο άνδρας που του παρουσιάστηκε ως ο γιατρός της Ντενίζ δεν είναι γιατρός και πιστεύει πως η και ο Εμίρ τού έχουν στήσει παγίδα. Εντωμεταξύ, αρχίσει πάλι να πιστεύει ότι η μικρή είναι δική του κόρη και κάνει τα πάντα για να το ανακαλύψει.

Εμίρ

Παράλληλα, η Νιχάν προσπαθεί να εξηγήσει στον τους λόγους που ήταν με τον Κεμάλ ενώ ξαφνικά η Ντενίζ ανεβάζει ψηλό πυρετό και η Βιλντάν την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Εμίρ είναι φανερά ανήσυχος με την κατάσταση υγείας της Ντενίζ, γεγονός που ενοχλεί την Νιχάν.

Την ίδια ώρα, η αποκάλυψη του δεσμού της Ζεινέπ με τον Εμίρ έχει ταρακουνήσει την οικογένεια Σοιντερέ. Η Ζεινέπ είναι αβοήθητη και ο μόνος που είναι πρόθυμος να την βοηθήσει είναι ο Εμίρ.

Ο Κεμάλ έχει ξεκινήσει συστημάτικό έλεγχο των οικονομικών της εταιρίας πράγμα που ανησυχεί τον Εμίρ, και μάλιστα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο το μυστικό της Ντενίζ που του κρύβει η Νιχάν.

Η στενή σχέση του Εμίρ με την μικρή έχει προχωρήσει ραγδαία και θα αναγκάσει την Νιχάν να πάρει την μεγαλύτερη ίσως απόφαση της ζωής της, τη στιγμή που ο Κεμάλ εξωτερικεύει όσο ποτέ τα συναισθήματα του για αυτήν...

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο 50:

επεισόδιο

Αναμένουμε την άλλη Τετάρτη (4 Ιανουαρίου) το 51 (Β' κύκλος, επεισόδιο 16)...