Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο πραγματικός μακελάρης του κλαμπ Reina (ΦΩΤΟ)

 
Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Αυτός είναι ο πραγματικός μακελάρης του κλαμπ Ρέινα

Ενημερώθηκε: 02/01/17 - 15:38

Βρέθηκε ο πραγματικός μακελάρης. Φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη του μακελειού στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, κατά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα το σάιτ haberturk.com και απεικονίζουν έναν νεαρό άνδρα με μπουφάν να βρίσκεται μπροστά από ένα γκισέ.

Οι φωτογραφίες είναι σχετικά θολές και δεν διακρίνονται με ευκολία τα χαρακτηριστικά του δράστη,ενώ η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη.
Tην ίδια ώρα ο δράστης παραμένει άφαντος, γεγονός που βυθίζει στον τρόμο την Τουρκία.

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είναι νεαρής ηλικίας, πιθανότατα γύρω στα 25, ενώ το γεγονός ότι δεν μιλούσε καλά τουρκικά (σύμφωνα με τις μαρτυρίες) κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι η καταγωγή του ενδέχεται να είναι είτε από το Κιργιστάν είτε από το Ουζμπεκιστάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Υπό κράτηση 8 ύποπτοι

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με 39 νεκρούς στο νυχτερινό κέντρο Reina!

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του μακελάρη-Οι Τούρκοι δημοσίευσαν λανθασμένες φωτογραφίες του δράστη!