Σοκ στο Ντουμπάι: 25χρονη αεροσυνοδός δολοφονήθηκε με 15 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της

 
ντουμπαι

Ενημερώθηκε: 22/12/25 - 09:28

Μια στυγερή δολοφονία που συγκλονίζει το Ντουμπάι και τη Ρωσία ήρθε στο φως, με θύμα μια 25χρονη αεροσυνοδό η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η άτυχη κοπέλα έφερε τουλάχιστον 15 τραύματα από ψαλίδι σε ζωτικά όργανα, τον λαιμό και τον κορμό, μετά από μια φρικιαστική επίθεση που φέρεται να σχεδίασε ο 41χρονος πρώην σύζυγός της, Άλμπερτ Μόργκαν. Ο ύποπτος συνελήφθη κατά την άφιξή του στην Αγία Πετρούπολη, καθώς οι αρχές του Ντουμπάι τον ταυτοποίησαν μέσω του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης του ξενοδοχείου και ενημέρωσαν άμεσα τις ρωσικές αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η παθολογική ζήλια, καθώς ο Μόργκαν πίστευε λανθασμένα ότι το θύμα εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Το σχέδιό του φαίνεται πως ήταν αρχικά η ταπείνωση της 25χρονης, καθώς φέρεται να εισέβαλε στο δωμάτιο με σκοπό να την περιλούσει με μπογιά και να της κόψει τα μαλλιά. Για να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο, χρησιμοποίησε τη βοήθεια ενός συνεργού για να την εντοπίσει και στη συνέχεια παραπλάνησε μια καμαριέρα, υποδυόμενος τον ένοικο που ξέχασε το κλειδί του και φορώντας μια ρόμπα του ξενοδοχείου. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, οδηγώντας στην άγρια δολοφονία της γυναίκας.

Η προσωπική ιστορία του ζευγαριού ήταν σημαδεμένη από βία, καθώς κατά τη διάρκεια του γάμου τους η αστυνομία είχε κληθεί επανειλημμένα για περιστατικά κακοποίησης, τα οποία όμως το θύμα ανακαλούσε στη συνέχεια. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Μόργκαν, πριν από τη σύλληψή του, είχε υποβάλει αίτηση για να πολεμήσει στην Ουκρανία. Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται από τις αρχές ως μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί το νομικό «παραθυράκι» που επιτρέπει σε κατηγορούμενους στη Ρωσία να αποφύγουν τη φυλακή μέσω της στράτευσης. Παρά την απόπειρά του αυτή, το δικαστήριο διέταξε τη δίμηνη προφύλαξή του, ενώ η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος παραμένει σε εξέλιξη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ