Rising Star: Ποιόν έσωσε ο Ρέμος, γιατί θύμωσε η Βανδή; (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Rising Star: Ποιόν έσωσε ο Ρέμος, γιατί θύμωσε η Βανδή;

Ενημερώθηκε: 09/01/17 - 01:40

'Ενα ακόμα σόου του Rising Star με καλές φωνές, που για κάποιοι μυστήριο λόγο ερμήνευσαν τραγούδια που δεν τους ταίριαζαν. 'Ρτσι ο Αντώνης Ρέμος αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το "χρυσό βέλος" για να κρατήσει έναν διαγωνιζόμενο στο παιχνίδι. Σε άλλη στιγμή ο Χρήστος Μάστορας ζήτησε από μια παίκτρια να πει και ένα ελληνικό τραγούδι, κάτι που έκανε έξαλλη τηςν Δέσποινα Βανδή.

Ο Κώστας Μακεδόνας απάντησε στα αδιάκριτα Tweets που του διάβαζε η Καλομοίρα και Γιώργος Λιάγκας ήταν χαλαρός και χαμογελαστός. αφού μόλις είχε γυρίσει από διακοπές. Μάλιστα αναφέρθηκε στο ταξίδι του λέγοντας: «Είχε -24 στο Μόναχο. Ήρθα από Μόναχο πριν λίγες ώρες και όταν έφτασα εδώ και είχε 4, τότε ένιωσα πως είναι καλοκαίρι και ήμουν έτοιμος να πάω για μπάνιο. Τελικά κοιμήθηκα και δεν πήγα».

Τελευταία διαγωνιζόμενη η Έλσα Καριώτη. Η 31χρονη από τις οντισιόν είχε ξεχωρίσει καθώς τόσο η φωνή όσο και το πάθος της για το τραγούδι ήταν έντονα. Με σπουδές στο κλασικό τραγούδι εμφανίστηκε στη σκηνή του σόου ερμηνεύοντας το κομμάτι «Δυο μέρες μόνο» και κάνοντας το πλατό να σηκωθεί όρθιο να την χειροκροτεί ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή. Αφού σηκώθηκε ο τοίχος εκείνη ξέσπασε με κλάματα με τη Δέσποινα Βανδή να τρέχει να την αγκαλιάζει.

Ο Γιάννης Μητσόπουλος από τη Ναύπακτο κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο του «Rising Star» με ποσοστό 93%.
Από τις οντισιόν ξεχώρισε με τη φωνή του ο 28χρονος αλλά στο live έδωσε τον καλύτερό του εαυτό κάνοντας τους κριτές να τον ψηφίσουν και να ακούσει στη συνέχεια μόνο θετικά σχόλια. Ο νεαρός είναι πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής και σήμερα θα μας απασχολήσει στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Πάνος Σμυρναίος βγήκε με την κιθάρα του και ερμήνευσε μοναδικά το τραγούδι "Μικρή πατρίδα". Ο 29χρονος διαγωνιζόμενος εντυπωσίασε τους πάντες και έκανε ρεκόρ στη βραδιά με 96% στην ψηφοφορία. «Είσαι άξιος εκπρόσωπος του Rising Star. Εύχομαι να μείνεις μέσα για πολύ καιρό και να φτάσεις μέχρι τον τελικό», του είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Πανικό προκάλεσε στο πλατό του Rising Star ο Νίκος Μακαντάσης! Ο 23χρονος με την εκπληκτική φωνή τρέλανε τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό και με 92% πέρασε στην επόμενη φάση του show! Η Δέσποινα Βανδή, μάλιστα, σηκώθηκε από τη θέση της και χόρευε, κάτι που κάνει πολύ σπάνια. «Είσαι Rising Star», του είπε ο Κώστας Μακεδόνας, ενώ ο Χρήστος Μάστορας πρόσθεσε με τη σειρά του: «Είσαι αυτό που αντιπροσωπεύει το Rising Star».

Ο Δημήτρης Γερογιάννης από την Κω αναμετρήθηκε με τον τοίχο στο Rising Star και βγήκε νικητής. Ο 22χρονος διαγωνιζόμενος τραγούδησε το "Impossible" και εντυπωσίασε με την ερμηνεία του, αν και σύμφωνα με τους τρεις κριτές είχε μερικές αστάθειες. Ο Δημήτρης συγκέντρωσε 86% στην ψηφοφορία, με τον Αντώνη Ρέμο να τονίζει ότι είναι χαμηλό ποσοστό για το ταλέντο του. «Είσαι ένα ακατέργαστο διαμάντι και πιστεύω ότι σύντομα θα λάμψεις», του είπε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει από την αρχή. Η Δέσποινα Βανδή, βέβαια, διαφώνησε, τονίζοντας πως είχε αστάθειες, αλλά παρόλα αυτά πρόσθεσε πως ο παίκτης ήταν πολύ καλός. Την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος τόνισε επίσης πως «στο τέλος το απογείωσες».

Η Γεωργία Κυριακίδου βγήκε στη σκηνή του Rising Star και με την ερμηνεία της "γκρέμισε" τον τοίχο. Με 92% στην ψηφοφορία, η 26χρονη ηθοποιός πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, εντυπωσιάζοντας κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό. Η νεαρή κοπέλα είπε το τραγούδι "Με τα μάτια κλειστά", το οποίο έχει ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο η Γιώτα Νέγκα.

Ο Νίκος Παπουτσής είναι σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Μαλανδρίνου, ωστόσο, αγαπάει τη μουσική και δοκίμασε την τύχη του στο Rising Star. Ο 33χρονος ερμήνευσε "Κάνε αυτό που ξέρεις", Ρέμος και Μακεδόνας ψήφισαν θετικά, ενώ η αρνητική ψήφος των Μάστορα και Βανδή, τον άφηναν εκτός παιχνιδιού.

Στο τέλος ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να τον "σώσει" με Golden Arrow! «Θα έπρεπε να διαλέξεις άλλο τραγούδι, αυτό ήταν πολύ απλό για να κερδίσεις τον κόσμο. Έχεις πολύ ωραία φωνή και ήτα

Στη σκηνή του Rising Star βγήκε η Περσεφόνη Μήλια, όπου και ερμήνευσε με πολύ όμορφο τρόπο το "Του Αη Γιώργη – Ederlezi". Και οι τέσσερις κριτές έδωσαν την θετική τους ψήφο, ενώ την στήριξε και το τηλεοπτικό κοινό, κερδίζοντας 88% στην ψηφοφορία.Η 25χρονη κοπέλα, βέβαια, είναι γνωστή στους θαυμαστές των talent shows, καθώς πέρυσι είχε πάρει μέρος στα blind auditions του The Voice. Τότε είχε τραγουδήσει “Χίλιες βραδιές”, αλλά δεν είχε εντυπωσιάσει τους coaches.