Θλίψη στον Φενεό: Νεκρός σε τροχαίο 37χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου – Το αυτοκίνητό του έπεσε σε ρέμα

 
Θλίψη στον Φενεό: Νεκρός σε τροχαίο 37χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου – Το αυτοκίνητό του έπεσε σε ρέμα

Ενημερώθηκε: 29/05/26 - 12:04

Βαρύ πένθος και ανείπωτη θλίψη επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στην τοπική κοινωνία του Φενεού, μετά την είδηση για τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο του 37χρονου διευθυντή του τοπικού Δημοτικού Σχολείου.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 6,5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ορχομενού – Λίμνης, στην Αρκαδία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε την ώρα που επέστρεφε στη Σκάλα Λακωνίας, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, βγήκε εκτός δρόμου και ανετράπη μέσα σε ένα ρέμα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες: Από τη σφοδρή εκτροπή, ο 37χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης, το οποίο διενεργεί τη σχετική προανάκριση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ