Νεκρός 66χρονος στην Ιβήρων – Είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από συγγενείς του

 
περιπολικο

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 09/08/26 - 22:55

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής ένας 66χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι του στην κοινότητα Ιβήρων, στον Δήμο Βισαλτίας.

Στην οικία του άνδρα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία και να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατός του.

Ο 66χρονος, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, είχε επιστρέψει στην περιοχή για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή στο σπίτι, ενώ στη σορό δεν εντοπίστηκαν εξωτερικά τραύματα από πυροβόλο όπλο που να παραπέμπουν, σε πρώτη φάση, σε εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα ενδεχόμενα. Κι αυτό, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί σοβαρό περιστατικό ανάμεσα στον 66χρονο και συγγενικά του πρόσωπα.

Ειδικότερα, ο άνδρας είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας και είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδελφού του, ο οποίος κατοικεί στην Ελλάδα, καθώς και του ανιψιού του. Όπως είχε καταγγείλει, είχε δεχθεί επίθεση και ξυλοδαρμό από τους δύο συγγενείς του, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου και να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ