Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 53

 
Καρά Σεβντά: Δείτε τι γίνεται στο επεισόδιο 53

Ενημερώθηκε: 25/01/17 - 13:32

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά του Μega, σταμάτησε να προβάλλεται από τους δέκτες μας έως ότου ξεκινήσει η καινούργια σεζόν. Γίνεται όμως εβδομάδα χωρίς Καρά Σεβντά; Δεν γίνεται!

Pressroom.gr

Το έψαξε σε τούρκικα μέσα και βρήκε τι γίνεται στο επεισόδιο 53 (Β' κύκλος, επεισόδιο 18) το οποίο έχει ήδη προβληθεί στην Τουρκία, προκειμένου να μη μένεις πίσω!

Δείτε τι γίνεται...

H Νιχάν τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα. Η Νιχάν μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και ο Κεμάλ που βασανίζεται από ενοχές καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο, αλλά και ο Εμίρ, χρησιμοποιούν ότι μέσο διαθέτουν για να την σώσουν.

Ο Κεμάλ κρατάει στην αγκαλιά του την γυναίκα που αγαπά και ανήμπορος την βλέπει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. H Λειλά και ο Αιχάν έρχονται στο νοσοκομείο για να τον βοηθήσουν.

Ο Εμίρ όμως δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως βρήκε τον Κεμάλ στο νοσοκομείο. Στην αίθουσα αναμονής οι δυο αιώνιοι εχθροί ομολογούν ο ένας στον άλλον πως θα έκαναν τα πάντα για χάρη της Νιχάν. Ο Κεμάλ όμως είναι αποφασισμένος να μην φύγει από το νοσοκομείο αν πρώτα δεν δει την Νιχάν και ηρεμήσει.

Ο Εμίρ που προσπαθεί να μάθει τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο θα αρχίσει να υποψιάζεται πως η Νιχάν πέρασε το βράδυ με τον Κεμάλ και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια πάσει θυσία.

Η οργή του Κεμάλ είναι τέτοια που δεν θα δίσταζε ακόμα και να σκοτώσει τον Εμίρ...

Δείτε το τρέιλερ...

επεισόδιο

Αναμένουμε την άλλη Τετάρτη (01 Φεβρουαρίου) το 54 (Β' κύκλος, επεισόδιο 19)...