"Μαχαιριά" Γερουσιαστή σε Τραμπ: Δείξε μας τα χαρτιά μετανάστευσης της Μελάνια!

 
Μέχρι σήμερα η Μελάνια Τραμπ έχει αρνηθεί επανειλλημένα  να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα της μετανάστευσής της

Ενημερώθηκε: 01/02/17 - 19:27

Ενώ οι αντιδράσεις για το διάταγμα Τραμπ, με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε μουσουλμάνους, κυρίως, μετανάστες συνεχίζονται, μία γερουσιαστής ζητά να δει τα χαρτιά μετανάστευσης της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ!

Συγκεκριμένα, η γερουσιαστής Nancy Skinner ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα που συνδέονται με τη βίζα εργασίας που έβγαλε η Μελάνια Τραμπ όταν πήγε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ!

Τον περασμένο Νοέμβριο, έρευνα του AP αποκάλυψε ότι το 1996 η κυρία Τραμπ πληρώθηκε περισσότερα από 20.000 δολάρια για δουλειές σχετικές με το μόντελιγνκ, επτά εβδομάδες πριν πάρει στα χέρια της την επίσημη άδεια για να μπορεί να εργαστεί.

Το μοντέλο από τη Σλοβενία πήρε «πράσινη κάρτα» το 2001 και πολιτογραφήθηκε το 2006, κάτι το οποίο και ανέφερε με υπερηφάνεια στην πρώτη της ομιλία όταν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος.

Από τότε, η κυρία Τραμπ αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα της μετανάστευσής της και μάλιστα είχε ακυρώσει μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα.

Αρκετοί είναι, πάντως, αυτοί που λένε πως το αίτημα της γερουσιαστού για διαφάνεια, σχετικά με κάτι που συνέβη 20 χρόνια πριν, είναι ένα "χτύπημα κάτω από τη μέση", ενώ κάποιοι άλλοι τονίζουν πως το παρελθόν της Πρώτης Κυρίας είναι κάτι που πρέπει να συζητείται...

Σχετικά Θέματα:

"Λάθος" χαρακτηρίζει η Τερέζα Μέι το διάταγμα Τραμπ

Ο Τραμπ απειλεί τώρα και τους Αμερικανούς διπλωμάτες: Ή δέχεστε το διάταγμα ή φεύγετε!

Ο Ομπάμα κάλεσε τους Αμερικανούς σε διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας

Εξοργισμένοι Βρετανοί θυμούνται: Όταν ο Τραμπ σχολίαζε την Κέιτ Μίντλετον (ΦΩΤΟ)

Τραμπ: Για το χάος στα αεροδρόμια φταίνε τα αεροδρόμια!

Ντ. Τραμπ: "πολύ καλή" η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μπ. Νετανιάχου