Χρήστος Μάστορας: Αυτή τη στιγμή θα ήμουν ο χειρότερος μπαμπάς του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Χρήστος Μάστορας: Αυτή τη στιγμή θα ήμουν ο χειρότερος μπαμπάς του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 06/02/17 - 11:51

Επιτέλους ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Courtney ενώ απάντησε για το αν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας, αν ασχολείται με την καθαριότητα του σπιτιού και για την καταγωγή του.

Χρήστος Μάστορας.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, κλήθηκε να σχολιάσει τη βέρα που φοράει στο χέρι του και τις φήμες που τον θέλουν να έχει παντρευτεί την αγαπημένη του, Courtney Parker. «Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια!», είπε ο

Ασχολείσαι με την καθαριότητα του σπιτιού; Βοηθάς την Courtney ρώτησε οι ρεπόρτερς με τον Χρήστο να απαντά: "Δεν ασχολείται κανένας! Είναι ένα σπίτι άνω κάτω"!

Σκέφτεται να γίνει μπαμπάς; «Ούτε καν! Αυτή τη στιγμή θα ήμουν ο χειρότερος μπαμπάς του κόσμου. Δεν έχω καθόλου χρόνο!», απάντησε ο Χρήστος Μάστορας.

Όσο για την καταγωγή του, είπε: «Έως τα 3,5 χρόνια, ζούσα στο χωριό μου στη Βόρεια Ήπειρο. Είναι ένα χωριό, όπως είναι τα χωριά στα Γιάννενα. Πηγαίνω ακόμα. Κρατάμε τα ήθη και τα έθιμά μας ζωντανά και τη μειονότητά μας καθαρή».

Πηγήβίντεο:zappit.gr