Ο Χάρι στα βήματα του Τζέιμς Μποντ

 
Ο Χάρι στα βήματα του Τζέιμς Μποντ

Ενημερώθηκε: 08/03/17 - 00:07

Ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μάρκλ θέλησαν να μοιραστούν κάτι από την αίγλη των διασήμων και πέρασαν λίγες ημέρες στην Τζαμάικα που βρέιθηκαν για τον γάμο του κολλητού του Χάρι, Τομ 'Ινσκιπ.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα από τα μπάνγκαλοους στο ποιο αγαπημένο resort της περιοχής, στο οποίο έχουν μείνει ο Τζέιμς Μποντ Πιρς Μπρόσναν και ο δημιουργός του 007 'Ιαν Φλέμινγκ

Το Round Hill, ένα από τα πιό όμορφα ξενοδοχεία του Μοντέγκο Μπέι και έχει φιλοξενήσει στην ιστορία του τόσες διασημότητες. Στο ξενοδοχείο πέρασε το μήνα του μέλιτος το 1953 ο τότε νεαρός γερπυσιαστής Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι με την Τζάκι. 'Εμεναν στη βίλα αριθμός 10 με τέσσερις κρεβατοκάμαρες. Λίγα χρόνια αργότερα στο ίδιο μέρος, αλλά στην βίλα 25 έγραψε τον περίφημο λόγο του με τη φράση: "μην ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για σας, αλλά τι μπορείτε να κάνετε εσείς για εκείνη".

Αγαπημένος προορισμός για την Γκρέις Κέλι, για τον Ράλφ Λόρεν, τον Πολ Μακάρτνεϊ και τον Τρούμαν Καπότε

Και κάτι σημαδιακό. Η Μέγκαν παντρεύτηκε στην Τζαμάικα το 2011 με τον παραγωγό Τρέβορ 'Ενγκελσον, με τον οποίο χώρισε το 2013. Φυσικά δεν έμεναν στο ξενοδοχείο αυτό.