Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Ενημερώθηκε: 04/09/17 - 00:16

ΚΡΙΟΣ

Θα θελήσετε να βάλετε μία σειρά σε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα θα υπάρξει βελτίωση. Φροντίστε να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να πλατύνετε το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα συμβούν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η διανοητική σας κατάσταση, θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι αυτή που θα σας βοηθήσει σε κάθε περίσταση να προχωρήσετε σε ότι απαιτητικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταξιδάκι θα είναι εκείνο που θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε κάποια προσωπικά θέματα με πιο αισιόδοξη διάθεση. Μέσα από την επικοινωνία θα νοιώσετε ότι έρχεστε πιο κοντά με ανθρώπους που σας είχαν χωρίσει άδικες παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά ζητήματα θα μπουν με μία λογική σειρά μέσα σας και θα δείτε ότι ήσασταν υπερβολικοί στην συμπεριφορά σας με τους άλλους. Οικονομικές διεκδικήσεις θα σας απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι θα βρεθείτε κοντά με ανθρώπους που μοιράζεστε τα συναισθήματα σας. Η αποδοχή και η καλή επικοινωνία που θα έχετε, θα σας δείξει πολύ καθαρά τους ανθρώπους που θα πρέπει να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε λίγο τον χρόνο να δουλέψει ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας και βάλτε τους στόχους σας. Σήμερα θα πρέπει να δουλέψετε [μυστικά], για να φέρετε εις πέρας τα σχέδια και τα οράματα σας. Μία αδιαθεσία περνά γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε μέσα από συναντήσεις και επαφές, να ανεβάσετε περισσότερο το πρεστίζ σας. Οι καινούριες γνωριμίες θα είναι αυτές που θα σας προσφέρουν μία δόση από αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά θα πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιστέψτε στον εαυτό σας και κάνετε καινούρια βήματα που θα σας ευνοήσουν κυρίως σε επαγγελματικούς στόχους. Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι η στασιμότητα που είχατε λόγο κάποιων εγωιστικών τάσεων, δεν ωφελούν καθόλου την πορεία που θέλετε να διανύσετε στο μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ολοκλήρωση σε προσωπικό επίπεδο, μια επιτυχία σε κάποιο δημιουργικό σας έργο, θα μπει στο μυαλό σας για το επόμενο διάστημα. Συντονιστείτε λοιπόν με το σύμπαν και ακόμη αν δεν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, θα έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα έχετε να σκεφτείτε θέματα υλικής και συναισθηματικής κάλυψης. Οικογενειακά ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν θα πάρουν μία θετική τροπή. Αν τώρα βρίσκεστε με έναν σύντροφο, ίσως το επόμενο διάστημα θα καθορίσει και την πορεία αυτής της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περίοδος μεγάλης αλλαγής σε προσωπικό επίπεδο. Θα δημιουργηθούν αλλαγές που θα σας κάνουν να σκεφτείτε σοβαρά το αύριο μιας σχέσης. Οι αδέσμευτοι έχουν την τύχη με το μέρος τους, μέσα από σημαντικές γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα σας έχει αρχίσει και αλλάζει ριζικά. Βρίσκεστε σε μία περίοδο θετικότατων εξελίξεων σε θέματα επαγγελματικά. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνετε την σωστή κίνηση που θα σας ανανεώσει εσωτερικά.