Χυδαία ανάρτηση από Θ. Τζήμερο για την αναπηρία του Π. Κουρουμπλή

 
Χυδαία ανάρτηση από Θ. Τζήμερο για την αναπηρία του Π. Κουρουμπλή

Ενημερώθηκε: 15/09/17 - 13:56

Τον έχουμε συνηθίσει να προκαλεί με τα λεγόμενα και τις πράξεις του, που μόνο τα εσκαμμένα υπερβαίνουν κάθε φορά, αλλά αυτή την φορά ο Θάνος Τζήμερος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook κατάφερε να ξεπεράσει κάθε όριο χυδαιότητας.

ΚΚΕ

Ο εκλεγμένος στον Περιφέρεια πολιτικός χωρίς πτυχίο, που στο παρελθόν είχε γρονθοκοπήσει περιφερειακή σύμβουλο του αποφάσισε να επιτεθεί στον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή κάνοντας απαράδεκτους συσχετισμούς με την αναπηρία του.

Ο Θάνος Τζήμερος, που δεν έχει πτυχίο, σε ένα λόγο που βρωμάει «ευγονική» ξεκινά τη χυδαία ανάρτησή του λέγοντας πως σέβεται την αναπηρία κάθε ανθρώπου, αλλά στη συνέχεια ξεφεύγει από κάθε όριο ευπρέπειας και γράφει αναλυτικά: «Να το ξεκαθαρίσω: σεβόμαστε την προσωπική αναπηρία κάθε ανθρώπου. Σε ανθρώπινο επίπεδο έχουμε κάθε διάθεση να του συμπαρασταθούμε με τον καλύτερο τρόπο, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Όμως, μού είναι αδύνατον να αντιληφθώ πώς ένας τυφλός κάνει αυτοψία. Αυτόπτης σημαίνει κυριολεκτικά "αυτός που βλέπει με τα ίδια του τα μάτια" (από το θέμα οπ- του ορώ). Άρα δύο τινά ισχύουν. Ή ο Κουρουμπλής δεν είναι τυφλός, εκδοχή που ευχόμαστε να αληθεύει μολονότι εγείρει άλλα θέματα διότι ως τυφλός έκανε πολιτική καριέρα ή είναι και τυφλός και χαζός. Οπότε πρέπει να επιληφθούν οι προνοιακές δομές, διότι πρόκειται για πολύ επιβαρυμένη περίπτωση».

Η χυδαία ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου βρήκε την απάντηση της, καθώς μετά τις έντονες αντιδράσεις, το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του ευτυχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οκτωβριανή Επανάσταση προανήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Στη Θεσσαλονίκη για τριήμερη επίσκεψη ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο Παππάς στην Ουάσιγκτον: «Δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις με το ΔΝΤ»