Εθνική Τράπεζα: «Σχεδιάζω το αύριο» με έξυπνες ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες

 
Εθνική Τράπεζα: «Σχεδιάζω το αύριο» με έξυπνες ιδέες και χρήσιμες πληροφορίες

Ενημερώθηκε: 06/12/22 - 12:57

Ο σχεδιασμός του “αύριο” προϋποθέτει σωστή πληροφόρηση στο “σήμερα”. Έτσι, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες μας, η Εθνική Τράπεζα δημιούργησε το «Σχεδιάζω το αύριο», μια διαρκώς τροφοδοτούμενη με χρηστικά άρθρα ενότητα, που μπορεί κάποιος να βρει στο site της, nbg.gr.

Το περιεχόμενο αυτό, αποτελεί μία πρωτότυπη πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας και έχει ως στόχο να πληροφορεί τον αναγνώστη για ζητήματα που τον απασχολούν σε διάφορα στάδια της ζωής του. Είτε πρόκειται για το στάδιο του ανθρώπου που μόλις ξεκινάει, είτε του επαγγελματία, του οικογενειάρχη ή του συνταξιούχου.

Η Εθνική Τράπεζα, με αφετηρία “τα θέλω” και τις ανάγκες του κοινού, δίνει στους αναγνώστες χρήσιμες προτάσεις και ιδέες για αυτά που τους απασχολούν . Το «Σχεδιάζω το αύριο» βασίζεται σε 7 βασικές κατηγορίες αναγκών, προσφέροντας έτσι χρήσιμες πληροφορίες, tips και ιδέες για ποικιλία θεμάτων.

Οι κατηγορίες είναι: «Υγεία & Ασφάλεια», «Οικογένεια», «Εσείς & τα χρήματά σας», «Εσείς & το σπίτι σας», «Δύσκολοι Καιροί», «Σπουδές & Καριέρα», «Ταξίδια & Διασκέδαση». Μέσα στην κάθε κατηγορία βρίσκονται σχετικά άρθρα τα οποία προσεγγίζουν πολλά διαφορετικά θέματα και προσφέρουν πληροφορίες και προτάσεις.

Πρόκειται για μια tailor made εμπειρία, καθώς ο ιδιώτης μέσω του «Σχεδιάζω το αύριο» έχει τη δυνατότητα, επιλέγοντας την ενότητα που προσεγγίζει περισσότερο αυτή την περίοδο της ζωής του, και ορίζοντας τις προτεραιότητες του σήμερα και τους στόχους του αύριο, να κατευθύνεται προς το ανάλογο περιεχόμενο.

Για παράδειγμα, κάποιος ο οποίος είναι εργαζόμενος, επιλέγοντας την ενότητα “Eργάζομαι” μπορεί να πλοηγηθεί σε διάφορα άρθρα με σχετικές θεματικές. Έτσι, μέσω του «Σχεδιάζω το αύριο», εμφανίζονται στον αναγνώστη σχετικά βοηθητικά άρθρα όπως, «Ενοίκιο ή αγορά σπιτιού; Μάθετε πώς να δώσετε τη σωστή απάντηση στο δίλημμά σας» , «Μείωση Εξόδων - Μικρές Κινήσεις για να τα καταφέρετε -tips και ιδέες για μια πιο εύκολη και οικονομική μετακόμιση». Στη διαδικασία της μετακόμισης πολλοί ξεχνούν να υπολογίσουν τα έξοδα του σπιτιού που αφήνουν. Το νέο σπίτι από την άλλη, απαιτεί πέρα από τα μεταφορικά έξοδα, προσαρμογές και αλλαγές που θα το φέρουν όσο γίνεται πιο κοντά στα δικά μας μέτρα.

Επιπλέον, ο αναγνώστης μέσω του «Σχεδιάζω το αύριο» μπορεί να προσδιορίσει τους στόχους του όπως, για παράδειγμα, «Να μεγαλώσω την οικογένειά μου» και «Να αποταμιεύσω για τα παιδιά μου». Τότε εμφανίζεται στον αναγνώστη σχετική αρθρογραφία όπως «Παιδί και χρήματα: ένα μάθημα με μεγάλη αξία - πώς να βάλετε σωστές βάσεις στη σχέση του παιδιού σας με τα χρήματα», «Εύκολοι, καθημερινοί τρόποι για να κάνετε οικονομία- Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα για μεγάλα αποτελέσματα στα οικονομικά σας».

Μέσα από άρθρα όπως αυτά προβάλλονται τρόποι για τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας αλλά και για το αύριο που ονειρεύεστε. Σε όποιο στάδιο της ζωής σας κι αν βρίσκεστε, η πλοήγηση στην ενότητα «Σχεδιάζω το αύριο», μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις ή να σας δώσει ιδέες για διάφορα θέματα του σήμερα και του αύριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ