Σήμερα θα παρουσιαστούν νέα μέτρα για την οικονομία

 
Αύριο θα παρουσιαστούν νέα μέτρα για την οικονομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 30/04/20 - 00:56

Κορονοϊός - Οικονομία: Τα μέτρα για την ενεργοποίηση της οικονομίας θα ανακοινώσει σήμερα, Πέμπτη 30/4, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, που θα γίνει σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων.

Την εξειδίκευση των μέτρων, που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, θα κάνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης σήμερα 30/4, το απόγευμα, σε συνέντευξη τύπου, όπου θα παρουσιαστεί ο οδικός χάρτης, για τον Μάιο και τον Ιούνιο, για την επαναλειτουργία της οικονομίας, μετά την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό δήλωσε χθες στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι εργαζόμενοι και επιχειρήσεις θα γνωρίζουν τα δεδομένα που θα έχουν στο επόμενο δίμηνο.

Ο κ. Πέτσας, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν εκλογές στον ορίζοντα. Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

«Η Ελλάδα ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της διαχείρισης της πανδημίας, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά της έως τώρα» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και στάθηκε στην έως τώρα επιτυχημένη διαχείριση της χώρας μας τονίζοντας πως:

«Είναι πολύ μεγάλη ικανοποίηση του κάθε Έλληνα που δεν έχει περάσει από τη βάσανο που έζησαν σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Πήγαμε καλά στην πρώτη φάση και τώρα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα επόμενα που αφορούν την οικονομία».