Βουλή: Καταγγελίες από τον Λοβέρδο για τον Καμμένο

Βουλή: Νέα έγγραφα - φωτιά από τον Λοβέρδο για τον Καμμένο
Ενημερώθηκε: 22/11/17 - 02:13

Καταγγελίες Λοβέρδου στην Βουλή κατά του Πάνου Καμμένου. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατέθεσε στην σημερινή συνεδρίαση έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, «ο Έλληνας πρέσβης έστειλε τηλεγράφημα στις 24 Αυγούστου 2017 στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και στον υπουργό Εξωτερικών και τους λέει ότι έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες στην Ελλάδα και αν αυτοί δεν επιθεωρήσουν και δεν υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων δεν υπάρχει αγορά».

Ερώτηση του Α. Λοβέρδου στον Π. Καμμένο για την πώληση όπλων στη Σαουδ. Αραβία

«Έρχονται οι κανονικοί Σαουδάραβες, καταθέτω το τηλεγράφημα, γίνεται σύσκεψη με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καταθέτω τα πρακτικά από την σύσκεψη αυτή, και τους διώχνουμε με αποτέλεσμα να χάσει η χώρα 66 εκ. ευρώ γιατί δεν εξυπηρετείτο ο μεσάζων… Για αυτό λέω, ότι θέλουμε την αλήθεια…», προσθέτει.

Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο κ. Λοβέρδος τον κάλεσε να «πει την αλήθεια, να πει πού τον βρήκε αυτόν τον μεσάζοντα. Να μας εξηγήσει γιατί υπεγράφη αυτή η δήθεν διακρατική συμφωνία τον Ιούνιο του 2017».

Στη Βουλή φέρνει η ΝΔ το θέμα της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία