Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά πέταξε με «Χιούι» σε φυλάκια της ελληνοαλβανικής μεθορίου (ΦΩΤΟ)

Χιούι
Ενημερώθηκε: 03/11/18 - 16:33

Επίσκεψη σε προκεχωρημένα φυλάκια στα ελληνοαλβανικά σύνορα πραγματοποιεί η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά συνοδεύομενη από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας σε φυλάκια της αλβανικής μεθορίου, που πραγματοποιεί σήμερα (Σάββατο 3/11) η υφυπουργός άμυνας που συνοδευόταν από τον Α/ΓΕΣ, πέταξαν με ελικόπτερο τύπου  «Χιούι» και επισκέφτηκαν το φυλάκιο ΑΕΤΟΣ 1 και το φυλάκιο «Μολυδοσκέπαστο».

Από τη σημερινή της επίσκεψη η κ.Κόλια-Τσαρουχά ανέβασε φωτογραφίες στο twitter:

«Στο Χιούι πάνω από την Πίνδο. Επίσκεψη με τον Αρχηγό Στρατού, Αλκιβιάδη Στεφανή σε προκεχωρημένα φυλάκιά μας στην αλβανική μεθόριο.
 Ευχαριστούμε στρατευμένα παιδιά μας με τους διοικητές σας! Ευχαριστούμε Εθνοφύλακες για το έργο υποστήριξης που επιτελείτε! Πρώτο φυλάκιο . Αετός 1. Δέος!»
, σχολίασε για την επίσκεψη της στο φυλάκιο ΑΕΤΟΣ.

ΑΕΤΟΣ-2

Αετός-2

«2ο φυλάκιο «Μολυδοσκέπαστο» , δίπλα στο βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκεπάστου. Και εδώ, λίγα μέτρα από την Ελληνική μεθόριο και τη Βορεια Ήπειρο, τα παιδιά μας, στελέχη στρατεύσιμοι και εθνοφύλακες πιστοί στο καθήκον που τους έταξε η Πατρίδα . Ευχαριστούμε!!», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία απ' το "Μολυδοσκέπαστο".

ΑΕΤΟΣ-3