Ο Αντώναρος καλεί Μητσοτάκη να καταδικάσει τις ανατριχιαστικές δηλώσεις Ξαφά

 
Ο Αντώναρος καλεί Μητσοτάκη να καταδικάσει τις ανατριχιαστικές δηλώσεις Ξαφά

Ενημερώθηκε: 24/10/18 - 10:49

Τα «όσα ανατριχιαστικά», όπως τα χαρακτήρισε, είπε η Μιράντα Ξαφά για τη μείωση των συντάξεων σχολίασε ο Ευαγγ. Αντώναρος, και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη όχι μόνο να τα καταδικάσει αλλά και να δεσμευτεί να μη χρησιμοποιήσει την κ. Ξαφά σε καμία θέση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που ο κ. Μητσοτάκης δεν το κάνει κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες να τον μαυρίσουν «πριν καν φθάσουμε στις εκλογές».

Αντώναρος

Η κ. Ξαφά, μέλος της διοικούσας επιτροπής της Δράσης, μίλησε στην ΕΡΤ και δεδομένου ότι η Δράση έχει ενταχθεί στη ΝΔ ο κ. απευθύνθηκε στον πρόδρο του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκη,

Σε ανάρτησή του στο facebook, έγραψε:

Παρακολούθησα σήμερα τα όσα ανατριχιαστικά είπε η Μιράντα Ξαφά στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρωτσου για το θέμα των συντάξεων όπου επανέλαβε τη θέση της ότι οι συντάξεις πρέπει να περικοπούν. Επειδή είναι μέλος του κεντρικου οργάνου της Δρασης της οποίας πρόεδρος είναι ο Σκυλακακης, στενός συνεργάτης του προεδρου της ΝΔημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτω:

1. Ο κ. Μητσοτάκης συμβουλευεται, εστω και άτυπα, την κ..Ξαφά;

2. Ο κ. Σκυλακάκης έχει για το θέμα των συντάξεων την ίδια άποψη με την κ. Ξαφά;

3. Ο κ. Μητσοτάκης δεσμευεται να ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ και να ΜΗ ΔΙΟΡΙΣΕΙ την κ. Ξαφα σε καμμία θεση εδώ η στο εξωτερικό σε περίπτωση εκλογικής του νίκης;

4. Ο κ. Μητσοτακης καταδικάζει ρητά και απερίφραστα τέτοιες αντικοινωνικές τοπόθετήσεις;

Στην περίπτωση που ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει ξεκάθαρη θλεση, καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες να αποσύρουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να τον...μαυρίσουν πριν κάν φθάσουμε στις εκλογές.