Οργισμένη διάψευση των σεναρίων περί εξόδου του Πάνου Καμμένου από την πολιτική

Οργισμένη διάψευση των σεναρίων περί εξόδου του Πάνου Καμμένου από την πολιτική
Ενημερώθηκε: 16/11/18 - 22:44

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, απέρριψε ως  «ανυπόστατες» και «επιεικώς γελοίες» τις φήμες περί εξόδου του πρόεδρου του κόμματος και ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, από τον πολιτικό στίβο.

«Δυστυχώς γι’ αυτούς τους κύκλους, που κρύβονται στο σκοτάδι του παρασκηνίου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τους διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τόνισε ο κ. Τοσουνίδης.

Και ξεκαθάρισε: «Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει να είναι και θα παραμείνει ενεργός, μάχιμος και απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους Έλληνες πολίτες».

«Οι διακινητές των ψευδών ειδήσεων εκφράζουν απλώς και μόνο τον διακαή τους πόθο, με την απατηλή προσδοκία να γλυτώσουν από την αποκάλυψη των ευθυνών τους και να μην έχουν τον Πάνο Καμμένο απέναντί τους» κατέληξε ο εκπρόσωπος του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχετικές φήμες πυροδοτήθηκαν εξαιτίας μίας συγκεκριμένης αποστροφής του υπουργού Άμυνας, κατά τη διάρκεια ομιλίας σε εκδήλωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, το απόγευμα της Πέμπτης (16/11).

Ο κ. Καμμένος φέρεται να υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «είμαι από τους πιο μεγάλους, σε ηλικία, υπουργούς Άμυνας στην Ευρώπη» και γι’ αυτό «δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον».