Π. Σκουρλέτης: Ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ό,τι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό

Π. Σκουρλέτης: Ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ό,τι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό
Ενημερώθηκε: 18/10/18 - 09:28

Σε εκτίμηση που προκάλεσε αίσθηση προέβη ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, για τη στάση του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, έχει την αίσθηση πως ο κ. Καμμένος θα αλλάξει τη στάση του σε ό,τι αφορά την «απειλή» να ρίξει την Κυβέρνηση για το Σκοπιανό και πρόσθεσε πως αν ο κ. Καμμένος επαναλάβει ανάλογες θέσεις, τότε θα πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε πως η εξέλιξη της παραίτησης Κοτζιά δεν είναι ευχάριστη, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε τον κ. Καμμένο, έναντι του κ. Κοτζιά.

Ο κ. Σκουρλέτης, υπογράμμισε ότι δεν κατανοεί τους πολιτικούς λόγους της παραίτησης του κ. Κοτζιά, καθώς ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά με τις δηλώσεις του, κατέστησε σαφές ότι η πολιτική της Συμφωνίας των Πρεσπών όχι μόνο δεν εγκαταλείπεται, αλλά αποτελεί την προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει λοιπόν – σύμφωνα με το Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Πρωθυπουργός δεν έκανε καμιά επιλογή υπέρ του κ. Καμμένου, ο οποίος έχει εκδηλώσει την διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.