Συνάντηση Τσίπρα - Αμίρ: Το συμβολικό δώρο του Πρωθυπουργού  στον 11χρονο (ΦΩΤΟ)

 
Συνάντηση Τσίπρα - Αμίρ: Το συμβολικό δώρο του Πρωθυπουργού  στον 11χρονο (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 04/11/17 - 17:59

Στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκε σήμερα (4/11) στις 14.30 ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον 11χρονο Αμίρ ο οποίος δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα αγνώστων στο σπίτι του στη Δάφνη.

Μαζί του ήταν και η μητέρα του, ενώ στη συνάντηση βρέθηκαν και ο Υπουργός Μεταναστατευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, και ο Αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων Αθήνας, Λευτέρης Παπαγιαννάκης.

Όταν συναντήθηκαν όλοι μαζί, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προέβη σε μια συμβολική κίνηση δίνοντάς τους την ελληνική σημαία που κάποιοι του στέρησαν την τιμή να κρατήσει.

Τσίπρας

Τότε ο κος τόνισε: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας», ενώ χτες είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του προκειμένου να τους εκφράσει την συμπαράστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζει ο 11χρονος Αμίρ: «Φοβήθηκα πολύ» - Άλλαξαν διαμέρισμα! (ΦΩΤΟ)