Τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη στηρίζει ο Βασίλης Τσιάρτας

 
Τη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη στηρίζει ο Βασίλης Τσιάρτας

Ενημερώθηκε: 07/09/18 - 10:56

Μια ηχηρή «μεταγραφή» (που ενδέχεται να εξελιχθεί σε υποψηφιότητα στις εκλογές) έκαναν χθες η Νέα Δεξιά και προσωπικά ο πρόεδρός της Φαήλος Κρανιδιώτης, καθώς δέχθηκε τη δημόσια υποστήριξη του βετεράνου διεθνούς ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα

«Επειδή πλησιάζουν οι εκλογές και πολλοί με ρωτάτε εμένα, αυτός που με εκφράζει είναι ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ με τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» έγραψε στο twitter ο Βασίλης Τσιάρτας. «Να μια ευχάριστη και πολύ τιμητική έκπληξη από έναν μεγάλο Ελληνα αθλητή» ήταν το σχόλιο του κ. Κρανιδιώτη για τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχει προκαλέσει αίσθηση με τις παρεμβάσεις του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οπως, για παράδειγμα, όταν στηλίτευσε τους κλειστούς σταθμούς του μετρό την ημέρα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. «Κλείστε και το μετρό, κλείστε τα όλα. Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι. Περνάει από παντού και σταματάει εκεί που θέλει. Οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες...» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια είχε προκαλέσει και με την τοποθέτησή του σχετικά με τις διατάξεις αλλαγής φύλου από τα 15 έτη. «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν» είχε γράψει στο προφίλ του στο facebook, προσθέτοντας: «Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους, να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Πηγή: Δημοκρατία