Αλ. Χαρίτσης: Ο Κασσελάκης αρέσκεται στην τοξικότητα

 
xaritsis eurokinissi

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 24/11/23 - 21:26

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στάση και τις δηλώσεις του «αρέσκεται στην τοξικότητα» τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στο Open.

Παράλληλα ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως «δεν αντιμετωπίζουμε την πολιτική με όρους καρέκλας, έχουμε μεγάλη διαφορά στην αντίληψη του τι είναι πολιτική και πώς ασκείται».

«Για μένα δεν είναι πολιτική να πετάμε ένα σύνθημα, αλλά το περιεχόμενο και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εκεί θέλουμε να στρέψουμε τη μάχη, απέναντι στη δεξιά που εμφανίζεται κυρίαρχη αλλά πλήττει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας», επεσήμανε οι ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Για τα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς και της Κεντροαριστεράς ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ πέταξε στον κάδο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που υπήρχε με την απλή αναλογική. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει μια στοιχειώδης συνεννόηση των δυνάμεων της Αριστεράς ώστε να υπάρχει μέτωπο απέναντι στη μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στην ερώτηση για το εάν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχαν όροι συμβίωσης με τη μετάλλαξη που υπέστη αυτό το κόμμα. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε όμως σαν εχθρό. Έχουν παραμείνει πάντως σύντροφοι με τους οποίους θα μπορούσαμε στο μέλλον να συμπορευτούμε».

Πηγή: newsit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ