Επίθεση Κοτζιά σε ομογενείς: «Είστε φασισταριά - Βούλωσε το χουντικέ» (video)

Επίθεση Κοτζιά σε ομογενείς: «Είστε φασισταριά - Βούλωσε το χουντικέ» (video)
Ενημερώθηκε: 13/05/19 - 16:23

Έκτος εαυτού ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, που ξέσπασε εναντίον ομογενών στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μόναχο, μετά τις έντονες αποδοκιμασίες για τους χειρισμούς του στο θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ένταση επικράτησε στην αίθουσα που μιλούσε ο Νίκος Κοτζιάς, όταν αποδοκιμάστηκε από ομογενείς, ανάμεσα τους και μέλη μακεδονικών ενώσεων. Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς βγήκε εκτός εαυτού, όταν μερίδα ομογενών εξέφρασε έντονα την αντίθεση της με τον ίδιο να τους χαρακτηρίζει συλλήβδην «φασισταριά», «χουντικούς» και «ακροδεξιούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

«Άκου χουντικέ», «βούλωσέ το και άκου, εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα», ήταν μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους.

Τελικά η ένταση ευτυχώς εκτονώθηκε με τους ομογενείς που διαμαρτύρονταν να αποχωρούν από την αίθουσα. Σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων κάνει λόγο για απειλές, γιουχαρίσματα και σπρωξίματα από παρευρισκόμενους στην εκδήλωση οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «η πάγια τακτική του κυβερνώντος κόμματος της «αλλαζονικής φασιστοποίησης» όλων των διαφωνούντων επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογο ξέσπασμα είχε ο πρώην ΥΠΕΞ και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης όταν του δόθηκε ο λόγος μετά από καθυστέρηση και αλλαγές στη σειρά των ομιλητών. (Θυμηθείτε το περιστατικό ΕΔΩ)

Δείτε το βίντεο: