Οργή Πάνου Καμμένου κατά της ΕΛΑΣ επειδή του πήραν 3 αστυνομικούς από την προσωπική του ασφάλεια

 
panos-kamenos

Ενημερώθηκε: 27/09/23 - 17:49

Επίθεση κατά της ΕΛ.ΑΣ. και προσωπικά κατά του αρχηγού της Αστυνομίας Λ. Μαυρόπουλου εξαπέλυσε σήμερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πάνος Καμμένος.

Πιο συγκεκριμένα, αιτία για την ανάρτηση αποτέλεσε η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να αφαιρέσει τρεις αστυνομικούς από την ασφάλεια του πρώην υπουργού Άμυνας, ενώ ο ίδιος ζητούσε την ύπαρξη, επί 24ωρου βάσεως, περιπολικού έξω από την οικία του.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για «εκβιασμό», ενώ απευθυνόμενος προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει πως ο ίδιος είναι «πολύ παλιός» για να ανέχεται τέτοια «νταβατζιλίκια».

Υπενθυμίζεται πως, στην ομιλία του στην 87η ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για αποδέσμευση 2.500 αστυνομικών από την φύλαξη προσώπων και στόχων με σκοπό την επιστροφή τους στο πεδίο και την Τροχαία. «Αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛΑΣ από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων. Πρώτοι της δικής μου ασφαλείας. Για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Καμμένου έχει ως εξής:

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ