Πολιτική «νεκρανάσταση» Κουμουτσάκου ζητώντας τον αποκλεισμό του Κώστα Αχ. Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

 
Πολιτική «νεκρανάσταση» Κουμουτσάκου ζητώντας τον αποκλεισμό του Κώστα Αχ. Καραμανλή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 21/03/23 - 15:40

Ορισμένοι άνθρωποι σε αυτήν τη χώρα έχουν κάνει καριέρα ως «άλλοι». Δηλαδή, δρουν και συμπεριφέρονται σαν να μην είναι οι ίδιοι, αλλά αυτοί που ενδεχομένως να έχουν ως πρότυπο. Αυτή είναι η μία κατηγορία, γιατί υπάρχει και μια δεύτερη, εκείνων που οφείλουν την όποια καριέρα τους σε άλλους. Εν προκειμένω, σε άλλον.

Ο λόγος για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, που ανδρώθηκε πολιτικά έχοντας το διαβατήριο του σκληρού Καραμανλικού. Στα χρόνια της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή απέκτησε πολιτική υπόσταση, εκτός από απεριόριστη στήριξη.

Κάπως έτσι, έγινε βουλευτής και υφυπουργός (για λίγο, αφού τον πήρε νωρίς χαμπάρι ο Μητσοτάκης).

Επειδή έστησε καριέρα με τους Καραμανλήδες, άδραξε την ευκαιρία, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, να βγει και να την «πέσει» στον νεότερο της πολιτικής φαμίλιας, Κώστα Καραμανλή τον Γ’.

Με την κίνηση αυτήν κατάφερε να πάρουμε χαμπάρι ότι τελικώς εξακολουθεί να υφίσταται ως βουλευτής ο Κουμουτσάκος. Μάλιστα, ο ίδιος, έχοντας αντιληφθεί την πολιτική του νεκρανάσταση, συνεχίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί να ζητεί τον αποκλεισμό του Καραμανλή από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Σε σχέση με την υποψηφιότητα Καραμανλή, να σας πω ότι δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα. Απεναντίας, από την Παρασκευή έγινε μια προσπάθεια προκειμένου να «μαζευτούν» οι διάφοροι Νεοδημοκράτες βουλευτές που έβγαιναν και ζητούσαν τον αποκλεισμό του πρώην υπουργού από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

ΠΗΓΗ: powergame.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ