Πυρά Πολάκη κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: «Απέτυχε το plan b, επιστρέφω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»

 
πολακης

Ενημερώθηκε: 11/07/26 - 16:12

Μετωπική επίθεση εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει μέσω νέας του ανάρτησης ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας λόγο για παταγώδη αποτυχία ενός εναλλακτικού σχεδίου («plan b») που στόχευε στην υπονόμευση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο βουλευτής Χανίων υπογραμμίζει ότι η συνεδρίαση του οργάνου διεξάγεται κανονικά με την απαιτούμενη απαρτία (αναφέροντας 81 παρόντες και 59 μέσω τηλεδιάσκεψης), παρά τις αντίθετες προσπάθειες της αναπληρώτριας γραμματέως και της υπεύθυνης οργανωτικού.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης προαναγγέλλει ότι η Κεντρική Επιτροπή πρόκειται να ακυρώσει την προηγούμενη απόφαση διαγραφής του, δρομολογώντας την άμεση επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, σημειώνει ότι η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί το επόμενο σαββατοκύριακο με τη λήψη των τελικών πολιτικών και οργανωτικών αποφάσεων, στέλνοντας μήνυμα συνέχισης της πολιτικής του πορείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ