«Πυρά» της αντιπολίτευσης για τα μέτρα αντιμετώπισης της οπαδικής βίας που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό

 
vouli programmatikes

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 16/08/23 - 22:00

Επικριτικά και αιχμηρά είναι τα σχόλια των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

«Για ακόμη μία φορά, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, προτάσσοντας μόνο την επικοινωνία», είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ότι με τη στάση του διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας. «Μετά από ένα δεκαήμερο σιωπής ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για το πρωτοφανές φιάσκο που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου. Σαν να μην κυβερνούσε ο ίδιος την προηγούμενη τετραετία, δήλωσε ότι θα διαλύσει τις παθογένειες. Χωρίς καμία διάθεση ανάληψης πολιτικής ευθύνης, επιμένει να κρατάει στην θέση του και να στηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Ο πρωθυπουργός παριστάνει ότι ανέλαβε μόλις χθες τη διακυβέρνηση» δηλώνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι δεν αντιλαμβάνεται το φιάσκο του «επιτελικού κράτους» ούτε ότι τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια υπερβαίνουν τα όρια της οπαδικής βίας και συνιστούν μείζον πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας.

«Οπαδικοί στρατοί δρουν για λογαριασμό επιχειρηματικών συμφερόντων» σχολιάζει το ΚΚΕ καταλογίζοντας στον πρωθυπουργό ρεσιτάλ υποκρισίας. «Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σαν να μην είδε αυτό που τόσες μέρες βλέπει όλος ο ελληνικός λαός και η νεολαία, ότι η δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ήταν αποτέλεσμα της εγκληματικής δράσης ομάδας Κροατών φασιστών, οι οποίοι έδρασαν ανενόχλητοι μέσα στη χώρα μας» σημειώνει το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Τέλος, η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός ως κυβερνητική ομολογία εγκλήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ