Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Δεν ξέρω αν έχει βρει πολιτισμικά κοινά με τη Κωνσταντοπούλου

 
σπιρτζης

Ενημερώθηκε: 22/05/24 - 23:33

Σαφείς αποστάσεις από τα ανοίγματα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την άρνηση του Στέφανου Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ πήρε απόψε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Δεν ξέρω αν ο Κασσελάκης έχει βρει πολιτισμικά κοινά με τη Κωνσταντοπούλου και τον Βαρουφάκη και δεν έχει βρει με τον Ανδρουλάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι η απάντησή του μοιάζει με έμμεση ειρωνεία, ο κ. Σπίρτζης προχώρησε ακόμα ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ότι κανονικά η κυρία Κωνστανοπούλου πρέπει να κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει ενόρκως ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χρηματίστηκαν για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Από αυτά που έχει πει η πρόεδρος της Πλευσης Ελευθερίας και με τον τρόπο που τα έχει εκφέρει θα έπρεπε να την καλέσουμε να πάει σε έναν εισαγγελέα. Να πάει να καταθέσει ποιοι βουλευτές χρηματίστηκαν και ποιοι επηρεάστηκαν από τον Τραμπ για τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Σπίρτζης πήρε αποστάσεις και από την άρνηση Κασσελάκη να συνομιλήσει με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. «Στο τελευταίο συνέδριο πήραμε την απόφαση να γίνει πολιτική σύγκλιση με όλα τα κόμματα, με όλους τους φορείς… «Προφανώς πρέπει να κουβεντιάσουμε και με το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ μη λες ποτέ. Αν δεν πάμε σε τέτοιες λύσεις θα ξεπεραστούν και τα δύο κόμματα και οι ηγεσίες τους» σημείωσε με έμφαση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ