Στ. Κασσελάκης: «Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το ΔΣ της ΑΔΑΕ μαζί με τον Βελόπουλο»

 
kasselakis

Ενημερώθηκε: 29/09/23 - 17:48

«Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Twitter.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι «η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το Δ.Σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ. Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: 

Κασσελάκης: «Έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής»

Στις Σπέτσες, και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπίτσα στο εξοχικό του, βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (29/9) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Έθεσα ένα θέμα παραγωγής πολιτικής. Εκλέχτηκα λέγοντας ότι το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη, για τα μέλη. Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις ακούσει τις λύσεις αυτές και θα τις κάνει προτάσεις νόμου. Το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης φοβήθηκε ξαφνικά από αυτήν τη μορφή παραγωγής πολιτικής, λέει πολλά. Λέει ότι φοβούνται να έχει τη δύναμη ο λαός στα χέρια του, να έχει την πολιτική ο λαός στα χέρια του, νομίζουν ότι οι κλειστοί διάδρομοι μπορούν να καθορίσουν το μέλλον του λαού. Δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Δεν ισχύει. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία. Όλα τα στελέχη θα βάλουν τις προσπάθειές τους, τον χρόνο τους, θα αφιερώσουν την καρδιά τους στο να μπορέσουν να το ενθαρρύνουν και να το πραγματώσουν αυτό» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο MEGA.

«Το σημαντικό είναι ότι αυτό το οποίο προσβάλει τη Δημοκρατία, δεν είναι η μορφή παραγωγής πολιτικής που εμείς θα εφαρμόσουμε από εδώ και πέρα. Αυτό που προσβάλει τη Δημοκρατία είναι αυτό το οποίο γίνεται αυτήν την στιγμή, χωρίς διαβούλευση, χωρίς συνεννόηση, που πάνε να αλλάξουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΔΑΕ, πάνε να αλλάξουν δηλαδή τη σύνθεση μιας ανεξάρτητης Αρχής, την οποία την έχουν πολιορκήσει εδώ και μήνες με τον κ. Ράμμο και βάζουν μέσα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που είναι χωρίς συνεννόηση, με την ακροδεξιά. Ο κόσμος του κέντρου το εγκρίνει αυτό; Ρωτάω τον κόσμο του κέντρου. Σας ικανοποιεί ότι ο πρωθυπουργός αλλάζει τη δομή μιας ανεξάρτητης Αρχής με λίγες ψήφους από την ακροδεξιά; Λίγες ψήφοι από την ακροδεξιά καθορίζουν μια ανεξάρτητη Αρχή; Ικανοποιεί αυτό τον κόσμο του κέντρου; Να σκεφτούμε όλοι τις αποφάσεις μας, υπάρχει μια καλύτερη λύση και αυτή θα είναι η δημοκρατική λύση της δημοκρατικής παράταξης που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ» πρόσθεσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ