Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο – Πληθαίνουν τις εμφανίσεις τους οι πολιτικοί αρχηγοί στο δρόμο προς την ευρωκάλπη

 
εκλογες

Ενημερώθηκε: 15/05/24 - 13:45

Τις δημόσιες εμφανίσεις και παρεμβάσεις τους πληθαίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί στον δρόμο προς την ευρωκάλπη. Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές, απευθύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Να στείλουν μήνυμα με ψήφο στο ΚΚΕ καλεί τους πολίτες ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Το πρώτο προεκλογικό της σποτ κυκλοφόρησε η «Ελληνική Λύση», ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης εκτιμά ότι η «Νεα Αριστερά» θα είναι η έκπληξη των ευρωεκλογών. Πρόταση για διεξαγωγή debate επανέλαβε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάλεσμα στις κάλπες και πρόταση για Debate από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα συνεχίζεται η προεκλογική κούρσα για τις ευρωεκλογές. Κάλεσμα για συμμετοχή στις κάλπες απευθύνει ο Νίκος Ανδρουλάκης που παρέθεσε γεύμα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ και επανέφερε την πρότασή του για deate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Εγώ είμαι σοσιαλδημοκράτης. Αυτός ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα της Δεξιάς, ό, τι σημαίνει αυτό για τον γαλλογερμανικό άξονα. Αυτοί θέλουν μια Ευρώπη λίγο μαζί και πολύ χώρια. Η ευρωπαϊκή Αριστερά έχει μια ατζέντα η οποία δεν ξέρω πώς βοηθά τα εθνικά μας θέματα. Αν υπάρχει ισχυρή σοβαρή αντιπολίτευση, θα υπάρχει στις επόμενες εθνικές εκλογές και αξιόμαχος αντίπαλος για να νικήσει η Νέα Δημοκρατία» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή του στο REAL FM.

Κάλεσμα Κουτσούμπα για «Λαϊκή αντεπίθεση με το ΚΚΕ»
Να στείλουν μήνυμα με υψηλά ποσοστά στο ΚΚΕ καλεί τους πολίτες ο Δημήτρης Κουτσούμπας, εκτοξεύοντας βολές σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. «Η ελπίδα βρίσκεται στην πάλη των λαών. Και αυτή την ελπίδα την κρατάει ζωντανή με όλες του τις δυνάμεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες, το ΚΚΕ. Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει τη μοναδική φιλολαϊκή προοπτική, την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού» επισήμανε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαρίτσης για ευρωεκλογές: Χρειαζόμαστε μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη
Από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Χαρίτσης εξέφρασε βεβαιότητα ότι η Νέα Αριστερά θα είναι η θετική έκπληξη των ευρωεκλογών. «Σοβαρή και αξιόπιστη αριστερή αντιπολίτευση στην αλαζονική κυβέρνηση της Δεξιάς, στην αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη» δήλωσε.

Σκληρή κριτική Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση: Στο στόχαστρο η εκκένωση της Νομικής – Επανέλαβε πρόταση για Debate

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει τους φοιτητές με καταστολή και αστυνομικές δυνάμεις.
Η Πλεύση Ελευθερίας κι εγώ προσωπικά έχουμε ζητήσει debate των πολιτικών αρχηγών. Καλώ τον κύριο Μητσοτάκη, Καλώ τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να τοποθετηθούν».

Πηγή: ertnews

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ