Ξεκίνησε το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Σηκώνει το γάντι ο Κασσελάκης, πηγαίνει σε εσωκομματικές εκλογές

 
Σηκώνει το γάντι ο Κασσελάκης, πηγαίνει σε εσωκομματικές εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 22/02/24 - 20:55

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο, με τον Στέφανο Κασσελάκη να πραγματοποιεί την εισηγητική του ομιλία.

Το Συνέδριο πραγματοποιείται σε πολιτικά βαρύ κλίμα, μετά την βόμβα που έριξε ο πρώην πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας με την μακροσκελή δήλωση με την οποία κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη της βάσης του κόμματος.

Από την πλευρά του, το περιβάλλον Κασσελάκη εμφανίζεται ιδιαιτέρως ενοχλημένο από την παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα σηκώσει το γάντι και θα απαντήσει στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, προκηρύσσοντας την άμεση προσφυγή στη βάση για την εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαδικασία θα αφορά και την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας.

Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, συνεργάτες του κ. Κασσελάκη δεν θεωρούν ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ήταν μία κίνηση για να τον βοηθήσει, αλλά του λύνει τα χέρια εφόσον επικρατήσει στις εσωκομματικές κάλπες, για να προχωρήσει στις αλλαγές που θέλει να κάνει στο κόμμα και να ελέγξει τους συσχετισμούς,  εφόσον εκλέξει την πλειοψηφία των μελών της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ