ΑΕΚ: Τα υπερπολυτελή VVIP της OPAP Arena (slideshow)

 
ΑΕΚ: Τα υπερπολυτελή VVIP της OPAP Arena (slideshow)

Ενημερώθηκε: 30/09/22 - 13:28

Όλα είναι έτοιμα στην OPAP Arena με την οικογένεια της ΑΕΚ να ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου και την επιστροφή στα πατρογονικά εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η λαμπρή εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 με την ΑΕΚ να καλεί τους φίλους τις από τις 17:00 που θα ανοίξουν οι πύλες του γηπέδου να βρεθούν στην OPAP Arena.

Από σήμερα στα εγκαίνια τίθενται σε λειτουργία και οι θέσεις των VVIP, των ακριβότερων διαρκείας που κοστίζουν 7.000 ευρώ και προσφέρουν την απόλυτη πολυτέλεια στην παρακολούθηση των αγώνων και των εκδηλώσεων, όπως η αποψινή.

Τα αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα, τα οποία είναι και κλιματιζόμενα/θερμαινόμενα, διαθέτουν στο κεφαλάρι και ενσωματωμένο τάμπλετ, το οποίο εκτός από την παρακολούθηση των highlights προσφέρει τη δυνατότητα στον κάτοχο της θέσης να κάνει την παραγγελία του και όποιο άλλο αίτημα έχει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην OPAP Arena.

Οι θέσεις των VVIP στην OPAP Arena αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και, όπως προαναφέραμε, θα είναι προς χρήση αρχής γενομένης από τα σημερινά εγκαίνια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ