Απίστευτο! 23 παίκτες της εθνικής Ρωσίας ντοπαρισμένοι!

Απίστευτο! 23 παίκτες της εθνικής Ρωσίας ντοπαρισμένοι!
Ενημερώθηκε: 25/06/17 - 11:25

Κρούσμα οργανωμένου ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της Ρωσίας που αποκαλύπτεται μετά από 3 χρόνια, αναφέρουν ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για... ανωμαλίες που εμφανίστηκαν στα δείγματα και των 23 διεθνών ποδοσφαιριστών στο Μουντιάλ του 2014!

Καθώς 5 από τους ποδοσφαιριστές εκείνης της εθνικής ομάδας συμμετέχουν αυτή την περίοδο και στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών οδήγησαν την FIFA να ανοίξει φάκελο για τις παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στα δείγματα.

Οι παίκτες που βρίσκονται τώρα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών είναι οι Ακινφέεφ, Σαμέντοφ, Γκλουσάκοφ, Ζιρκόφ και Κανουνίκοφ. Η Ρωσία συμμετείχε σε Μουντιάλ μετά από 13 χρόνια και στη διοργάνωση της Βραζιλίας αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, έχοντας δύο ισοπαλίες κόντρα σε Νότια Κορέα και Αλγερία και ήττα από το Βέλγιο.

Αν, όντως, διαπιστωθεί ότι υπήρχε πρόβλημα στα δείγματα των ποδοσφαιριστών, θα πρόκειται για άλλο ένα σκάνδαλο ντόπινγκ στον ρωσικό αθλητισμό.

«Υπάρχει μεγάλος βάρος στη FIFA ώστε να φτάσει σε ένα πόρισμα για τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Είναι υποχρέωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να πει ποια μέτρα λαμβάνει, τι έχει βρει και να λάβει οποιαδήποτε απόφαση χρειάζεται ώστε να προστατέψει την ακεραιότητα του αθλήματος. Ακόμα και μέσα σε ένα διοικητικό όργανο με ελάχιστη αξιοπιστία όπως είναι η FIFA, εάν είσαι ανώτερος υπάλληλος δεν θα ήθελες να είσαι μέλος ενός συμβουλίου που αγνοεί αυτή την υπόθεση. Έχω δει πολλές παρουσιάσεις από τη FIFA, βγαλμένες όλες από τη γη της φαντασίας, για το γεγονός ότι δεν έχουν πρόβλημα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν σοβαρά τη συγκεκριμένη υπόθεση» ανέφερε σχετικά ο Ντικ Πάουντ, πρώην πρόεδρος της WADA και πρόεδρος της επιτροπής που ερεύνησε την υπόθεση ντόπινγκ στη Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν άντεξαν οι κορίτσαροι...

Λέει το "ναι" ο Γκέιμπριελ!

Πάει για το ΜΠΑΜ με Μακ ο ΠΑΟΚ!