Από το στίβο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο 8 φορές Ολυμπιονίκης Γ. Μπολτ;

 
Από το στίβο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ο 8 φορές Ολυμπιονίκης Γ. Μπολτ;

Ενημερώθηκε: 16/10/18 - 09:53

Πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από την ομάδα της Μάλτας, Βαλέτα, έχει δεχθεί ο Γιουσέιν Μπολτ, σύμφωνα με νέες αναφορές του ESPN.

Η πρωταθλήτρια Μάλτας, δήλωσε ότι ελπίζει να εξασφαλίσει σύντομα την υπογραφή του οκτώ φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, για να συμμετάσχει στο στο Super Cup της χώρας, στις 13 Δεκεμβρίου εναντίον της Μπαλζάν.

«Ένας πρωταθλητής είναι πάντα ευπρόσδεκτος και στην Βαλέτα πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γκαστόν Σλίμεν.

Ο μάνατζερ του Μπολτ, Τόνι Ράιλις, είχε επίσης επιβεβαιώσει την προσέγγιση, είπε η ESPN.

Ο Μπολτ σημείωσε δύο γκολ για τους Κόαστ Μάρινερς σε ένα φιλικό αγώνα την Παρασκευή, αλλά δεν του προσφέρθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα της Αυστραλίας.

Ο 32χρονος Τζαμαϊκανός έχει επανειλημμένα εκφράσει την ελπίδα του να κερδίσει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, με το πρωτάθλημα Αυστραλίας της A-Leagueνα ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα στην Αυστραλία, ο Μπολτ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και καλύτερη φυσική κατάσταση στην νίκη (4-0) των Μάρινερς με μια ερασιτεχνική ομάδα την Παρασκευή, αλλά μάλλον η συνολική του εικόνα έδειξε ότι ήταν εκτός του επιπέδου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αυστραλίας.